גשו לסופר וקנו אוכמניות, מלח ופלפל, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. נסו טרוטת עין-הקשת עם סלסת עגבניות מעושנת, טרוטת עין-הקשת איידהו ופראון נפוליאון עם רוטב לימון-שאלו בלאן, ו טרוטת עין-הקשת Meunière (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את העגבניות ומיץ הלימון במעבד מזון או בבלנדר ורוטב אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מעבירים את מחית העגבניות לסיר בינוני וחום על חום בינוני, ומביאים אותו לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הסלרי, גרידת לימון, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט ומים. מקטינים את החום לנמוך ומבשלים עד שהרוטב סמיך, כמו רוטב מרינרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
כסף ללא נעליים
יכול דיאט קרם סודה
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
הסר מהחום ומערבבים בעדינות את האוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובה
6
מוסיפים מלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
7
קמח קל משני צידי הטרוטה ומפזר אותו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
פורל
8
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים מספיק שמן זית כדי לצרוב את הטרוטה. כאשר השמן חם, להוסיף את הטרוטה לצרוב משני הצדדים רק עד חום.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פורל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים את המחבת בתנור ולהמשיך לבשל עד הדג הוא קשקשי, על 10 דקות. למעלה עם הרוטב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.