קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת

טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת
פורל מטוגן בשמן תירס עם אשכולית ומרווה מטוגנת נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם ביצים, אשכוליות, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת, מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס, ו פורל מטוגן בקמח תירס עם עגבניות, סורל ובזיליקום פנזנלה.

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, להסיר את הקליפה ואת הדורית הלבנה המרירה מן האשכולית. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך בזהירות בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים לתוך הקערה. לסחוט את מיץ האשכוליות הנותרים לתוך קערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את הקמח, ביצה וקמח תירס ב 3 קערות רדודות. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל ואובקים אותם קלות בקמח, מקישים את העודף. טובלים את הפילה בביצה מוכה, ואז לדלות אותם בקמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורלפילה פורל
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
במחבת גדולה, להמיס 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את עלי המרווה ומבשלים על אש בינונית, מסתובבים פעם אחת, עד פריך, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
מעבירים את עלי המרווה לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
הוסף 1/4 אינץ ' של שמן צמחי למחבת וחום עד מנצנץ. בזהירות להוסיף את פילה פורל ומטגנים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד. מחלקים את הפילה בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לזרוק את השמן ולמחוק את המחבת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את מיץ האשכוליות הטריות ומים למחבת ומביאים לרתיחה; מבשלים 1 דקה. להפחית את החום עד בינוני, להוסיף את סעיפי האשכוליות ומבשלים את הרוטב במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר את המחבת מן החום מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה, 1 כף בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל וכופים את הרוטב ואת האשכוליות מעל הטרוטה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מקשטים כל פילה עם 2 עלי מרווה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין