טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת
פורל מטוגן בשמן תירס עם אשכולית ומרווה מטוגנת נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם ביצים, אשכוליות, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת, מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס, ו פורל מטוגן בקמח תירס עם עגבניות, סורל ובזיליקום פנזנלה.
הוראות
באמצעות סכין חדה, להסיר את הקליפה ואת הדורית הלבנה המרירה מן האשכולית. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך בזהירות בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים לתוך הקערה. לסחוט את מיץ האשכוליות הנותרים לתוך קערה נפרדת.
שים את הקמח, ביצה וקמח תירס ב 3 קערות רדודות. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל ואובקים אותם קלות בקמח, מקישים את העודף. טובלים את הפילה בביצה מוכה, ואז לדלות אותם בקמח התירס.
במחבת גדולה, להמיס 1 כף של החמאה.
מוסיפים את עלי המרווה ומבשלים על אש בינונית, מסתובבים פעם אחת, עד פריך, כ 2 דקות לכל צד.
מעבירים את עלי המרווה לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
הוסף 1/4 אינץ ' של שמן צמחי למחבת וחום עד מנצנץ. בזהירות להוסיף את פילה פורל ומטגנים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד. מחלקים את הפילה בין 4 צלחות.
לזרוק את השמן ולמחוק את המחבת עם מגבות נייר.
מוסיפים את מיץ האשכוליות הטריות ומים למחבת ומביאים לרתיחה; מבשלים 1 דקה. להפחית את החום עד בינוני, להוסיף את סעיפי האשכוליות ומבשלים את הרוטב במשך 1 דקה.
הסר את המחבת מן החום מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה, 1 כף בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל וכופים את הרוטב ואת האשכוליות מעל הטרוטה.
מקשטים כל פילה עם 2 עלי מרווה ומגישים מיד.