קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת

טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת
פורל מטוגן בשמן תירס עם אשכולית ומרווה מטוגנת נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם ביצים, אשכוליות, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת, מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס, ו פורל מטוגן בקמח תירס עם עגבניות, סורל ובזיליקום פנזנלה.

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, להסיר את הקליפה ואת הדורית הלבנה המרירה מן האשכולית. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך בזהירות בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים לתוך הקערה. לסחוט את מיץ האשכוליות הנותרים לתוך קערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שים את הקמח, ביצה וקמח תירס ב 3 קערות רדודות. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל ואובקים אותם קלות בקמח, מקישים את העודף. טובלים את הפילה בביצה מוכה, ואז לדלות אותם בקמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה פורלפילה פורל
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
במחבת גדולה, להמיס 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את עלי המרווה ומבשלים על אש בינונית, מסתובבים פעם אחת, עד פריך, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מעבירים את עלי המרווה לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
הוסף 1/4 אינץ ' של שמן צמחי למחבת וחום עד מנצנץ. בזהירות להוסיף את פילה פורל ומטגנים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד. מחלקים את הפילה בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לזרוק את השמן ולמחוק את המחבת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את מיץ האשכוליות הטריות ומים למחבת ומביאים לרתיחה; מבשלים 1 דקה. להפחית את החום עד בינוני, להוסיף את סעיפי האשכוליות ומבשלים את הרוטב במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את המחבת מן החום מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה, 1 כף בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל וכופים את הרוטב ואת האשכוליות מעל הטרוטה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מקשטים כל פילה עם 2 עלי מרווה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ