קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת

טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת
פורל מטוגן בשמן תירס עם אשכולית ומרווה מטוגנת נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם ביצים, אשכוליות, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת, מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס, ו פורל מטוגן בקמח תירס עם עגבניות, סורל ובזיליקום פנזנלה.

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, להסיר את הקליפה ואת הדורית הלבנה המרירה מן האשכולית. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך בזהירות בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים לתוך הקערה. לסחוט את מיץ האשכוליות הנותרים לתוך קערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שים את הקמח, ביצה וקמח תירס ב 3 קערות רדודות. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל ואובקים אותם קלות בקמח, מקישים את העודף. טובלים את הפילה בביצה מוכה, ואז לדלות אותם בקמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה פורלפילה פורל
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
במחבת גדולה, להמיס 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את עלי המרווה ומבשלים על אש בינונית, מסתובבים פעם אחת, עד פריך, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
מעבירים את עלי המרווה לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
הוסף 1/4 אינץ ' של שמן צמחי למחבת וחום עד מנצנץ. בזהירות להוסיף את פילה פורל ומטגנים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד. מחלקים את הפילה בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
לזרוק את השמן ולמחוק את המחבת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים את מיץ האשכוליות הטריות ומים למחבת ומביאים לרתיחה; מבשלים 1 דקה. להפחית את החום עד בינוני, להוסיף את סעיפי האשכוליות ומבשלים את הרוטב במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר את המחבת מן החום מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה, 1 כף בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל וכופים את הרוטב ואת האשכוליות מעל הטרוטה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מקשטים כל פילה עם 2 עלי מרווה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין