טרוטת ריו גראנדה עם ריזלינג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריו גראנדה פורל עם ריזלינג. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 421 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח ופלפל, ריזלינג, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו פורל בריזלינג, Rio Grande Quesadillas, ו ביצים Oso Grande (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את הריזלינג עם גזר, סלרי, בצל, פלפל, גרגרי ערער, שום, עלה דפנה, טימין ואורגנו ולהביא לרתיחה.
בינתיים, מעיל את החלק התחתון של מחבת ovenproof גדול עם השמן. מתבלים את הדגים במלח ופלפל. צד עור למעלה ומתחילים מקצה הזנב, מגלגלים כל פילה ומאובטחים עם 2 קיסמים.
להעביר את לחמניות פורל למחבת.
יוצקים את תערובת ריזלינג על לחמניות פורל ואופים במשך 15 דקות, או עד פתיתי הדגים.
תן לנוח 5 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות את הקיסמים.
מעבירים את הלחמניות לקערות רדודות וכפית את הירקות על גבי.
הסר את עלה המפרץ, ענפי עשב וגרגירי פלפל מן המרק.
לטאטא את החמאה לתוך המרק, מתבלים במלח ופלפל וכף את המרק מעל הטרוטה.