קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

טרט אגס וגורגונזולה

טרט אגס וגורגונזולה
גשו לסופר וקנו קורנית, גורגונזולה, מותק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט אגס גורגונזולה, אגס חם וטארט גורגונזולה עם אגוזי מלך וסלט ארוגולה, ו סלט אגס גורגונזולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את האגסים במחבת רוטב גדולה עם צד חתוך למטה ואחריו סוכר, יין, מים, פלפל, ועלי דפנה ומבשלים מכוסים עד האגסים רכים, על 10-30 דקות. (הערה: הזמן המבשל יכול להשתנות בהתאם לכמה בשל האגסים.)
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר בנוזל.
3
חותכים את האגסים דק.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
מערבבים את gorgonzola, שמנת חמוצה, דבש, טימין וחלמון ביצה במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מורחים את המילוי על קרום טארט העליון עם אגסים פרוסים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד המילוי מוגדר, על 10-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה