טרטר טונה
טרטר טונה דורש מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 93 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ ליים, פלפל, רוטב פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו טרטר טונה, טרטר טונה, ו טרטר טונה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים את הטונה לקוביות 1/4 אינץ ' ומניחים אותו בקערה גדולה מאוד. בקערה נפרדת, מערבבים את שמן הזית, גרידת ליים, מיץ ליים, ווסאבי, רוטב סויה, רוטב פלפל אדום חם, מלח ופלפל.
יוצקים את הטונה, מוסיפים את הבצל הירוק ואת jalapeno, ומערבבים היטב.
חותכים את האבוקדו לשניים, להסיר את הזרע, לקלף.
חותכים את האבוקדו לקוביות 1/4 אינץ'. בזהירות לערבב את האבוקדו לתוך תערובת הטונה.
הוסף את זרעי שומשום קלוי, אם שימוש, ואת העונה לפי הטעם. אפשר לתערובת לשבת במקרר לפחות 1 שעה לטעמים להתמזג.