קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טרטר טונה חריף בקונוסים שומשום מיסו

טרטר טונה חריף בקונוסים שומשום מיסו
טרטר טונה חריף בקונוסים שומשום מיסו הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיונז צ'ילי חריף, קמח, מיסו להדביק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר אבקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Paleo אפרסק אוכמניות פריך כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טרטר טונה בקונוסים מיסו, טרטר טונה עם ג'ינג'ר ושומשום קלוי, ו טונן ו טרטר אבוקדו עם קוויאר קליפורניה על טוגנים שומשום וונטון (מתכונים דומים).

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.