קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

טרי טיפ בגריל עם רוטב Mojo קובני

טרי טיפ בגריל עם רוטב Mojo קובני
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, אורגנו, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו קערות עוף בסגנון קובן Mojo בגריל, סלט ירקות בגריל עם Mojo קובני, ו צלעות חזיר בגריל Mojo קובני (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולייבש תלת טיפ. לשפשף עם 1 כף. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
להקציף יחד 1 כפית. כמון, אורגנו מיובש, 1 1/4 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פלפל; עיסוי לתוך tri-tip.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בוא נשב 30 דקות.
4
הפוך רוטב: בבלנדר, מערבולת מיצים עם כמון שנותר, אורגנו טרי, שום, 1/2 כפית. מלח, 1/2 כפית. פלפל, ושמן זית שנותר. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אורגנו טריאורגנו טרי
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הכן גריל פחם או גז לחום בינוני (350 עד 450; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 5 עד 7 שניות), עוזב שטח פינה אם באמצעות פחם. גריל טרי-טיפ, פונה חום באופן שווה, על פחם, נע אותו לכל מקום חום הוא בינוני (ראה "סודות צלייה האש שלנו," להלן), עד מדחום מוכנס במרכז קורא 125-130 עבור מדיום-נדיר, 25-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
תן בשר לנוח 15 דקות, ואז לחתוך על פני התבואה לפרוסות דקות, מלוכסנות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
סודות הצלייה שלנו באש חיה: גז הוא לא עניין גדול, כי החום נשאר יציב. פחם או עץ הוא משחק אחר. הנה כמה רמזים להישאר על גבי שלך.
מרכיבים שתצטרך
בשר משחקבשר משחק
9
שמור על האפר הבוער נקי. ערימה גדולה חוסמת את זרימת האוויר, חונקת את האש כדי שהיא לא תוכל להישרף.
10
להכיר את הגחלים שלך ואיך הם שורפים. התחל על ידי ביצוע ההוראות על החבילה (ברצינות). גחלים מחורצות חדשות של קינגספורד, למשל, לשרוף חם וארוך יותר מהסוג החלק, כך שכבה אחת של גחלים מוציאה הרבה חום. פופס פחם עץ ולוהט כוויות באופן לא אחיד, אבל נותן טעם נהדר.
11
צור מקום מגניב חירום. אם הגריל שלך גדול מספיק, להשאיר שטח של הבעירה ללא גחלים. אתה בדרך כלל להשתמש במקום מגניב זה לפחות פעם אחת בכל פעם שאתה גריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
למדוד את
13
חום כל הזמן. השתמש במדחום של הגריל שלך או, אם אין לו אחד, היד שלך. חום נמוך (250 עד 35
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
14
זה אומר שאתה יכול לשמור את היד שלך 5 בפנים. מעל סבכת הבישול במשך 8 עד 10 שניות לפני שאתה צריך למשוך אותו משם. לחום בינוני (350 עד 450), אתה יכול לשמור על היד שלך יציב במשך 5 עד 7 שניות; עבור גבוה (450 עד 550), 2 עד 4 שניות; עבור גבוה מאוד (550 עד 650), 1 עד 2 שניות.
15
תזיז את האוכל שלך. לאחר שזיהית איזו נקודה על הגריל יש את החום הרצוי, לקבל את האוכל שלך שם (לעתים קרובות במקום החירום יהיה רק את הטמפרטורה שאתה צריך, אם רק לזמן קצר). ייתכן שיהיה עליך להעביר מזון מספר פעמים לפני שהוא סיים בישול. היוצא מן הכלל: מזון שמבשל בהבזק על אש סופר-חמה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
16
לתפעל את האש. צריך את זה חם יותר? לדחוף גחלים יחד או לזרוק על עוד כמה. קולר? להפריד את הגחלים או לכסות את הגריל עם המכסה. פתחי אוורור סגורים כדי לקרר אותו עוד יותר. (לא לסגור פתחים מתחת לזרם האש, אם כי, או האש תכבה.)
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות