טרי טיפ בגריל עם רוטב Mojo קובני
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, אורגנו, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו קערות עוף בסגנון קובן Mojo בגריל, סלט ירקות בגריל עם Mojo קובני, ו צלעות חזיר בגריל Mojo קובני (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולייבש תלת טיפ. לשפשף עם 1 כף. שמן זית.
להקציף יחד 1 כפית. כמון, אורגנו מיובש, 1 1/4 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פלפל; עיסוי לתוך tri-tip.
הפוך רוטב: בבלנדר, מערבולת מיצים עם כמון שנותר, אורגנו טרי, שום, 1/2 כפית. מלח, 1/2 כפית. פלפל, ושמן זית שנותר. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל נוספים.
הכן גריל פחם או גז לחום בינוני (350 עד 450; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 5 עד 7 שניות), עוזב שטח פינה אם באמצעות פחם. גריל טרי-טיפ, פונה חום באופן שווה, על פחם, נע אותו לכל מקום חום הוא בינוני (ראה "סודות צלייה האש שלנו," להלן), עד מדחום מוכנס במרכז קורא 125-130 עבור מדיום-נדיר, 25-30 דקות.
תן בשר לנוח 15 דקות, ואז לחתוך על פני התבואה לפרוסות דקות, מלוכסנות.
סודות הצלייה שלנו באש חיה: גז הוא לא עניין גדול, כי החום נשאר יציב. פחם או עץ הוא משחק אחר. הנה כמה רמזים להישאר על גבי שלך.
שמור על האפר הבוער נקי. ערימה גדולה חוסמת את זרימת האוויר, חונקת את האש כדי שהיא לא תוכל להישרף.
להכיר את הגחלים שלך ואיך הם שורפים. התחל על ידי ביצוע ההוראות על החבילה (ברצינות). גחלים מחורצות חדשות של קינגספורד, למשל, לשרוף חם וארוך יותר מהסוג החלק, כך שכבה אחת של גחלים מוציאה הרבה חום. פופס פחם עץ ולוהט כוויות באופן לא אחיד, אבל נותן טעם נהדר.
צור מקום מגניב חירום. אם הגריל שלך גדול מספיק, להשאיר שטח של הבעירה ללא גחלים. אתה בדרך כלל להשתמש במקום מגניב זה לפחות פעם אחת בכל פעם שאתה גריל.
חום כל הזמן. השתמש במדחום של הגריל שלך או, אם אין לו אחד, היד שלך. חום נמוך (250 עד 35
זה אומר שאתה יכול לשמור את היד שלך 5 בפנים. מעל סבכת הבישול במשך 8 עד 10 שניות לפני שאתה צריך למשוך אותו משם. לחום בינוני (350 עד 450), אתה יכול לשמור על היד שלך יציב במשך 5 עד 7 שניות; עבור גבוה (450 עד 550), 2 עד 4 שניות; עבור גבוה מאוד (550 עד 650), 1 עד 2 שניות.
תזיז את האוכל שלך. לאחר שזיהית איזו נקודה על הגריל יש את החום הרצוי, לקבל את האוכל שלך שם (לעתים קרובות במקום החירום יהיה רק את הטמפרטורה שאתה צריך, אם רק לזמן קצר). ייתכן שיהיה עליך להעביר מזון מספר פעמים לפני שהוא סיים בישול. היוצא מן הכלל: מזון שמבשל בהבזק על אש סופר-חמה.
לתפעל את האש. צריך את זה חם יותר? לדחוף גחלים יחד או לזרוק על עוד כמה. קולר? להפריד את הגחלים או לכסות את הגריל עם המכסה. פתחי אוורור סגורים כדי לקרר אותו עוד יותר. (לא לסגור פתחים מתחת לזרם האש, אם כי, או האש תכבה.)