קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

טריאקי בקר בגריל

טריאקי בקר בגריל
טריאקי בקר בגריל הוא מתכון יפני שמגיש 6. לבמנה עיקרית זו יש 205 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-6 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-40 דקות. אם יש לך מיץ אננס, מיץ לימון, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. עם ציון של 52%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו שיפודי בקר טריאקי בגריל, בשר בקר בגריל עם רוטב טריאקי, וקבוב טריאקי בקר בגריל.

הוראות

1
להבקיע את משטח הסטייק, ביצוע חתכים אלכסוניים רדודים. מערבבים בקערה את המרק, מיץ האננס, רוטב הסויה, מיץ הלימון, הדבש והג'ינג'ר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים 1 כוס מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף סטייק. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 8 שעות או לילה, הופכים פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מוסיפים בצל לשארית המרינדה; מכסים ומעבירים למקרר ל-4-6 שעות תוך ערבוב מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים סטייק, מכוסה, על אש בינונית במשך 8-10 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
בינתיים, מניחים פרוסות בצל על רשת צלייה מצופה קלות בשמן בישול; להניח על רשת גריל. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 6 דקות מכל צד או עד לריכוך. פורסים דק סטייק על פני התבואה; להגיש עם בצל צלוי.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו