קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

טריאקי בקר בגריל

טריאקי בקר בגריל
טריאקי בקר בגריל הוא מתכון יפני שמגיש 6. לבמנה עיקרית זו יש 205 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-6 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-40 דקות. אם יש לך מיץ אננס, מיץ לימון, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. עם ציון של 52%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו שיפודי בקר טריאקי בגריל, בשר בקר בגריל עם רוטב טריאקי, וקבוב טריאקי בקר בגריל.

הוראות

1
להבקיע את משטח הסטייק, ביצוע חתכים אלכסוניים רדודים. מערבבים בקערה את המרק, מיץ האננס, רוטב הסויה, מיץ הלימון, הדבש והג'ינג'ר.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
יוצקים 1 כוס מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף סטייק. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 8 שעות או לילה, הופכים פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים בצל לשארית המרינדה; מכסים ומעבירים למקרר ל-4-6 שעות תוך ערבוב מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים סטייק, מכוסה, על אש בינונית במשך 8-10 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
בינתיים, מניחים פרוסות בצל על רשת צלייה מצופה קלות בשמן בישול; להניח על רשת גריל. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 6 דקות מכל צד או עד לריכוך. פורסים דק סטייק על פני התבואה; להגיש עם בצל צלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)