טריאקי בקר בגריל
טריאקי בקר בגריל הוא מתכון יפני שמגיש 6. לבמנה עיקרית זו יש 205 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-6 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-40 דקות. אם יש לך מיץ אננס, מיץ לימון, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. עם ציון של 52%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו שיפודי בקר טריאקי בגריל, בשר בקר בגריל עם רוטב טריאקי, וקבוב טריאקי בקר בגריל.
הוראות
להבקיע את משטח הסטייק, ביצוע חתכים אלכסוניים רדודים. מערבבים בקערה את המרק, מיץ האננס, רוטב הסויה, מיץ הלימון, הדבש והג'ינג'ר.
יוצקים 1 כוס מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף סטייק. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 8 שעות או לילה, הופכים פעם או פעמיים.
מוסיפים בצל לשארית המרינדה; מכסים ומעבירים למקרר ל-4-6 שעות תוך ערבוב מספר פעמים.
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים סטייק, מכוסה, על אש בינונית במשך 8-10 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
בינתיים, מניחים פרוסות בצל על רשת צלייה מצופה קלות בשמן בישול; להניח על רשת גריל. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 6 דקות מכל צד או עד לריכוך. פורסים דק סטייק על פני התבואה; להגיש עם בצל צלוי.