קושירגיל
מוכן ב7 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

טריו אבקת קארי (לקחת את הבחירה שלך!)

טריו אבקת קארי (לקחת את הבחירה שלך!)
אם יש לך כורכום, חילבה הקרקע, כוסברה הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 דקות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. נסו Chilakada Dumpa Podi Koora - אנדרה בסגנון קארי בטטה עם אבקת קארי, אבקת קארי, ו אבקת קארי תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את סמבר פודי --
2
שלב 3 כפות כוסברה הקרקע; 3 כפות besan (חומוס) קמח; 1 כף כמון קרקע; 1 1/2 כפיות פלפל שחור קרקע גס; 1 כפית כל מלח, זרעי חילבה טחון, אבקת אמצ 'ור, חרדל יבש, אבקת צ' ילה אדומה חמה; 1/2 כפית כל קינמון טחון turmeric; 8 עלי קארי מתפוררים; ו 1/4 כפית asafetida. עושה על 2/3 cup.To הפוך אבקת קארי בסיסית --
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
חילבה קרקעיתחילבה קרקעית
קינמון טחוןקינמון טחון
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עלי קאריעלי קארי
אספוטידהאספוטידה
כמון טחוןכמון טחון
אבקת חרדלאבקת חרדל
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
כורכוםכורכום
AmchoorAmchoor
קמח חומוסקמח חומוס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
שלב 5 כפות זרעי כוסברה טחון, 2 כפות זרעי כמון טחון, 1 כף כורכום טחון, 2 כפיות ג ' ינג 'ר הקרקע, 2 כפיות חרדל יבש, 2 כפיות זרעי חילבה טחון, 1/2 כפיות פלפל שחור טחון, 1 כפית קינמון טחון, 1/2 שיני קרקע, 1/2 כפית הל, 1/2 כפית הל, ו 1/2 כפית פלפל טחון צ' ילה. עושה על 3/4 cup.To הפוך poudre דה קולומבו-טוסט 1/4 כוס אורז לבן במחבת יבשה מעל חום בינוני, רועד לעתים קרובות, עד חום בהיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
חילבה קרקעיתחילבה קרקעית
אבקת הלאבקת הל
קינמון טחוןקינמון טחון
כורכוםכורכום
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציפורן קרקעציפורן קרקע
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
כמון טחוןכמון טחון
אבקת חרדלאבקת חרדל
אורז לבןאורז לבן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר וקריר. באותה מחבת, טוסט 1/4 זרעי כמון כוס; 1/4 זרעי כוס כוסברה; 1 כף כל זרעי חרדל שחור, פלפל שחור, זרעי חילבה; ו 1 כפית ציפורן שלם עד קלוי וריחני, על 2 עד 3 דקות. לקרר את התבלינים, לשלב עם האורז, וטוחנים לאבקה דקה. מערבבים 2 כפיות כורכום. עושה בערך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי חילבהזרעי חילבה
ציפורן שלמהציפורן שלמה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כורכוםכורכום
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםאבקת amchurאבקת amchur0חתיכות טופי הית' בראבקת asafoetidaאבקת asafoetida33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח בסאן (חומוס)קמח בסאן (חומוס)12 כפיות אבקת שוםזרעי חרדל שחורזרעי חרדל שחור12 כפיות אבקת שוםפלפל שחורפלפל שחור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרעי כוסברהזרעי כוסברה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרעי כמוןזרעי כמון8עלי קארי יבשים מתפורריםעלי קארי יבשים מתפוררים1אוראו ממולאים כפוליםחרדל יבשחרדל יבש2חתיכות טופי הית' ברחרדל יבשחרדל יבש12 כפיות אבקת שוםזרעי חילבהזרעי חילבה1חתיכות טופי הית' ברהל קרקעהל קרקע1חתיכות טופי הית' ברפלפל צ'ילי טחוןפלפל צ'ילי טחון1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname12 כפיות אבקת שוםכמון טחוןכמון טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםחילבה קרקעיתחילבה קרקעית2חתיכות טופי הית' ברחילבה קרקעיתחילבה קרקעית2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון גס טריפלפל שחור טחון גס טרי12 כפיות אבקת שוםכורכום הקרקעכורכום הקרקע1אוראו ממולאים כפוליםאבקת צ'ילי אדום חםאבקת צ'ילי אדום חם1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום2חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום591 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבןאורז לבן

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Aichenberg פרימיום גרונר Veltliner עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
גרונר הפרמיה של אייכנברג Veltlinern הוא מעדן אוסטרי משפחתי. יש לו ניחוחות של פירות טריים spiciness, עם הערות של פירות טרופיים ופלפל. הטריות בטעם נותנת טעמים של תפוחים ירוקים אשר לאורך זמן לארוז אגרוף בסוף. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן, דגים, גבינות ומנות איטלקיות כגון פיצה ופסטה.