טריו אבקת קארי (לקחת את הבחירה שלך!)
אם יש לך כורכום, חילבה הקרקע, כוסברה הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 דקות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. נסו Chilakada Dumpa Podi Koora - אנדרה בסגנון קארי בטטה עם אבקת קארי, אבקת קארי, ו אבקת קארי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את סמבר פודי --
שלב 3 כפות כוסברה הקרקע; 3 כפות besan (חומוס) קמח; 1 כף כמון קרקע; 1 1/2 כפיות פלפל שחור קרקע גס; 1 כפית כל מלח, זרעי חילבה טחון, אבקת אמצ 'ור, חרדל יבש, אבקת צ' ילה אדומה חמה; 1/2 כפית כל קינמון טחון turmeric; 8 עלי קארי מתפוררים; ו 1/4 כפית asafetida. עושה על 2/3 cup.To הפוך אבקת קארי בסיסית --
שלב 5 כפות זרעי כוסברה טחון, 2 כפות זרעי כמון טחון, 1 כף כורכום טחון, 2 כפיות ג ' ינג 'ר הקרקע, 2 כפיות חרדל יבש, 2 כפיות זרעי חילבה טחון, 1/2 כפיות פלפל שחור טחון, 1 כפית קינמון טחון, 1/2 שיני קרקע, 1/2 כפית הל, 1/2 כפית הל, ו 1/2 כפית פלפל טחון צ' ילה. עושה על 3/4 cup.To הפוך poudre דה קולומבו-טוסט 1/4 כוס אורז לבן במחבת יבשה מעל חום בינוני, רועד לעתים קרובות, עד חום בהיר, על 5 דקות.
הסר וקריר. באותה מחבת, טוסט 1/4 זרעי כמון כוס; 1/4 זרעי כוס כוסברה; 1 כף כל זרעי חרדל שחור, פלפל שחור, זרעי חילבה; ו 1 כפית ציפורן שלם עד קלוי וריחני, על 2 עד 3 דקות. לקרר את התבלינים, לשלב עם האורז, וטוחנים לאבקה דקה. מערבבים 2 כפיות כורכום. עושה בערך 1 כוס.