טריזי קרחון עם רוטב Pancetta Gorgonzola
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? טריזי קרחון עם רוטב פנצ'טה גורגונזולה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרם, פנצ'טה, חסה עגולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פלחי קרחון עם רוטב גורגונזולה, פלחי קרחון עם גורגונזולה, ו טריזי קרחון עם רוטב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני.
מוסיף את pancetta ו לטגן עד פריך וזהב, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הפנצ ' טה לצלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז את השמן העודף.
מערבבים את חלב החמאה, שמנת חמוצה, ושום בקערה בינונית כדי לערבב; לערבב 2/3 של הגבינה. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
(ההלבשה יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים. מערבבים כדי להתמזג לפני השימוש, הוספת חלב נוסף כדי לדלל את הרוטב, במידת הצורך.)
מסדרים כל אחת מ-6 פלחי חסה על 6 צלחות. כפית את הרוטב על החסה.
מפזרים את הפנצ ' טה ואת שאר הגבינה ומגישים.