טריזי תפוחי אדמה דו-גוונים
ניתן להכין את טריזי תפוחי האדמה הדו-גוניים בסביבות 50 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 169 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, שמן זית, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספוני של 85%. קארי אדום תפוח אדמה וכרובית דו-גוני, סלט תפוחי אדמה דו-גוני עם ויניגרט אגוז-טרגון, ו ג'ו ג' ו תפוחי אדמה טריזים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים כל תפוח אדמה ואת הבטטה לשמונה טריזים; מניחים בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים את השמן, המלח והפלפל; חותם את השקית ומנער לציפוי. מסדרים בשכבה אחת בתוך 15 אינץ'. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 ניתנים לזיהוי למשך 20 דקות. הופכים תפוחי אדמה; מפזרים גבינה ושום.
אופים 20-25 דקות יותר או עד להזהבה, הופכים פעם אחת.