טרין אספרגוס
טרין אספרגוס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 139 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-36 דקות. אם יש לכם לחם, פלפל, עירית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו Asparagi Sformato di (אספרגוס טרין), טרין ים תיכוני, ו טרין משחק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שפריץ 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם מים קו זה עם ניילון לעטוף, משאיר מספיק עודף לקפל מעל כאשר מלא.
מערבבים את הג ' לטין והמים בסיר 1 ליטר ומניחים בצד לפרוח במשך 5 דקות.
שים את הקווארק, גבינת שמנת, אנשובי, עירית ופלפל שחור בקערה של מעבד מזון ותהליך במשך 1 דקה. עצור לגרד את הצדדים של הקערה.
שים את הג ' לטין פורח על אש נמוכה עד נמס, על 1 דקה.
הסר מהחום. עם ריצת מעבד המזון, לאט לשפוך את הג ' לטין נמס לתוך תערובת הגבינה ואת התהליך במשך 30 שניות.
מפזרים את הפטרוזיליה באופן שווה על החלק התחתון של מחבת כיכר מוכן.
יוצקים 1/4 של תערובת הגבינה על הפטרוזיליה. למעלה עם 1/3 של אספרגוס בשכבה אחת, לסירוגין כיוון של טיפים. חזור עם שאריות תערובת גבינה ואספרגוס, המסתיים בתערובת הגבינה. מקפלים את לעטוף פלסטיק עודף על המילוי. מניחים מחבת כיכר שנייה על גבי עטיפת הפלסטיק ולוחצים עד קומפקטי. מקררים עד חברה, על 2 שעות.
מגישים צונן, לחתוך לפרוסות 1 אינץ', יחד עם קרקרים או פרוסות לחם צרפתי קלוי.
כדי לאחסן, לעטוף בניילון נצמד ולקרר עד 2 ימים.
יוצקים או משפריצים את המים על 4 מגבות נייר.
מורחים את מגבות הנייר ומניחים את האספרגוס על גבי המגבות העמוקות.
מגלגלים את האספרגוס במגבות העמוקות.
להניח את הצרור, צד התפר למטה, במיקרוגל. מיקרוגל על גבוה עד האספרגוס הוא רק במכרז פריך, על 3 עד 4 דקות.
הסר מהמיקרוגל באמצעות מלקחיים בזהירות לפתוח.