קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 36 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טרין אספרגוס

טרין אספרגוס
טרין אספרגוס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 139 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-36 דקות. אם יש לכם לחם, פלפל, עירית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו Asparagi Sformato di (אספרגוס טרין), טרין ים תיכוני, ו טרין משחק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שפריץ 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם מים קו זה עם ניילון לעטוף, משאיר מספיק עודף לקפל מעל כאשר מלא.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת כיכרמחבת כיכר
3
מערבבים את הג ' לטין והמים בסיר 1 ליטר ומניחים בצד לפרוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
שים את הקווארק, גבינת שמנת, אנשובי, עירית ופלפל שחור בקערה של מעבד מזון ותהליך במשך 1 דקה. עצור לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
גבינת שמנתגבינת שמנת
אנשוביאנשובי
עיריתעירית
קווארקקווארק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
5
שים את הג ' לטין פורח על אש נמוכה עד נמס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
6
הסר מהחום. עם ריצת מעבד המזון, לאט לשפוך את הג ' לטין נמס לתוך תערובת הגבינה ואת התהליך במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מפזרים את הפטרוזיליה באופן שווה על החלק התחתון של מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
8
יוצקים 1/4 של תערובת הגבינה על הפטרוזיליה. למעלה עם 1/3 של אספרגוס בשכבה אחת, לסירוגין כיוון של טיפים. חזור עם שאריות תערובת גבינה ואספרגוס, המסתיים בתערובת הגבינה. מקפלים את לעטוף פלסטיק עודף על המילוי. מניחים מחבת כיכר שנייה על גבי עטיפת הפלסטיק ולוחצים עד קומפקטי. מקררים עד חברה, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת כיכרמחבת כיכר
9
מגישים צונן, לחתוך לפרוסות 1 אינץ', יחד עם קרקרים או פרוסות לחם צרפתי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
קרקריםקרקרים
10
כדי לאחסן, לעטוף בניילון נצמד ולקרר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
11
יוצקים או משפריצים את המים על 4 מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
12
מורחים את מגבות הנייר ומניחים את האספרגוס על גבי המגבות העמוקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
13
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
14
מגלגלים את האספרגוס במגבות העמוקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
גלולגלול
15
להניח את הצרור, צד התפר למטה, במיקרוגל. מיקרוגל על גבוה עד האספרגוס הוא רק במכרז פריך, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
16
הסר מהמיקרוגל באמצעות מלקחיים בזהירות לפתוח.
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מלקחייםמלקחיים