טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר
טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו Ellyn Goodrich ' s Alaskan Hellibut and Salmon Gefilte Fish Terrine (Pareve), פשטידות דגים עם סלמון מעושן, סרטנים ושמיר, ו סלמון ועוגות דגים שמיר ב 4 צעדים קלים (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 325°f. עובש טרין שמן ותחתית שורה עם גיליון נייר שעווה (לחתוך כדי להתאים), ואז נייר שמן.
הסר כל עור כסף גלוי או גידים מדגים וחותכים משני צדי עצמות הסיכה עד שכל עצמות הסיכה הוסרו, ולאחר מכן לחתוך דגים לחתיכות 1 אינץ'. פירה דגים עם מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט במעבד מזון עד חלקה מאוד.
מוסיפים ביצה לבנה ופירה עד incorporated, ולאחר מכן להעביר תערובת לקערה להגדיר בקערת קרח גדולה יותר.
הגדר tamis, צד המסך למעלה, על צלחת ולעבוד תערובת דגים דרך מסננת על 2 כפות בכל פעם עם מגרד עד כל שנותר הוא גידים. המשך לעבוד דגים דרך מסננת, גירוד דגים מתוחים מהחלק התחתון של tamis מעת לעת והעברה לקערה גדולה להגדיר בקערה אחרת של קרח.
לשקול דגים מתוחים כדי לקבוע כמות שווה של שמנת (1 כוס קרם שוקל 8 אונקיות). לאחר מכן, שמירה על תערובת דגים על קרח, מערבבים שמנת לתוך תערובת דגים, על 1/4 כוס בכל פעם, עם מרית גומי גדולה עד כל קרם משולב.
להעביר רבע תערובת לקערה קטנה ומערבבים בשמיר. מקפלים בעדינות ביצי סלמון לתערובת הדגים הנותרת.
מורחים כשני שלישים של תערובת roe ב terrine וליצור שוקת רחבה לאורכו באמצע עם גב כף. מילוי שוקת עם תערובת שמיר, mounding אותו מעט משטח החלקה. מכסים בתערובת רו הנותרים ועובש ראפ בחוזקה על הדלפק כדי טרין קומפקטי. חלקה העליון עם מרית אופסט כיסוי משטח עם גיליון משומן של נייר שעווה (צד משומן למטה).
אופים במרפסת awater bathuntil הוא מוצק למגע ומפריד בקלות מצדדים של עובש ומדחום מוכנס באלכסון דרך נייר למרכז של רשם טרין 110 עד 120 ° F (שיפוד מתכת או סכין דק צולל לתחתית של טרין במשך 5 שניות והוסר ירגיש חם), 40 עד 45 דקות.
להעביר טרין בעובש מתלה ולתת מגניב 10 עד 15 דקות לפני חשיפה.
כדי unmold, להסיר נייר שעווה ולהפעיל סכין דק סביב קצה עובש. הפוך קרש חיתוך או צלחת הגשה מעל טרין, ולאחר מכן לשנות ולהסיר עובש ונייר שעווה, החרמת כל נוזל עודף.
חותכים טרין לפרוסות עם סכין חדה, תומכים בכל פרוסה כמו לחתוך עם מרית מתכת שטוחה והעברה כמו לחתוך צלחות קטנות.
* זמין ב bridgekitchenware.com.
טרין ניתן להרכיב, אבל לא אפוי, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.