קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר

טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר
טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו Ellyn Goodrich ' s Alaskan Hellibut and Salmon Gefilte Fish Terrine (Pareve), פשטידות דגים עם סלמון מעושן, סרטנים ושמיר, ו סלמון ועוגות דגים שמיר ב 4 צעדים קלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 325°f. עובש טרין שמן ותחתית שורה עם גיליון נייר שעווה (לחתוך כדי להתאים), ואז נייר שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר כל עור כסף גלוי או גידים מדגים וחותכים משני צדי עצמות הסיכה עד שכל עצמות הסיכה הוסרו, ולאחר מכן לחתוך דגים לחתיכות 1 אינץ'. פירה דגים עם מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט במעבד מזון עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים ביצה לבנה ופירה עד incorporated, ולאחר מכן להעביר תערובת לקערה להגדיר בקערת קרח גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הגדר tamis, צד המסך למעלה, על צלחת ולעבוד תערובת דגים דרך מסננת על 2 כפות בכל פעם עם מגרד עד כל שנותר הוא גידים. המשך לעבוד דגים דרך מסננת, גירוד דגים מתוחים מהחלק התחתון של tamis מעת לעת והעברה לקערה גדולה להגדיר בקערה אחרת של קרח.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
לשקול דגים מתוחים כדי לקבוע כמות שווה של שמנת (1 כוס קרם שוקל 8 אונקיות). לאחר מכן, שמירה על תערובת דגים על קרח, מערבבים שמנת לתוך תערובת דגים, על 1/4 כוס בכל פעם, עם מרית גומי גדולה עד כל קרם משולב.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
להעביר רבע תערובת לקערה קטנה ומערבבים בשמיר. מקפלים בעדינות ביצי סלמון לתערובת הדגים הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
ביצי סלמון.ביצי סלמון.
שמירשמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מורחים כשני שלישים של תערובת roe ב terrine וליצור שוקת רחבה לאורכו באמצע עם גב כף. מילוי שוקת עם תערובת שמיר, mounding אותו מעט משטח החלקה. מכסים בתערובת רו הנותרים ועובש ראפ בחוזקה על הדלפק כדי טרין קומפקטי. חלקה העליון עם מרית אופסט כיסוי משטח עם גיליון משומן של נייר שעווה (צד משומן למטה).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
אופים במרפסת awater bathuntil הוא מוצק למגע ומפריד בקלות מצדדים של עובש ומדחום מוכנס באלכסון דרך נייר למרכז של רשם טרין 110 עד 120 ° F (שיפוד מתכת או סכין דק צולל לתחתית של טרין במשך 5 שניות והוסר ירגיש חם), 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
להעביר טרין בעובש מתלה ולתת מגניב 10 עד 15 דקות לפני חשיפה.
10
כדי unmold, להסיר נייר שעווה ולהפעיל סכין דק סביב קצה עובש. הפוך קרש חיתוך או צלחת הגשה מעל טרין, ולאחר מכן לשנות ולהסיר עובש ונייר שעווה, החרמת כל נוזל עודף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
חותכים טרין לפרוסות עם סכין חדה, תומכים בכל פרוסה כמו לחתוך עם מרית מתכת שטוחה והעברה כמו לחתוך צלחות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
* זמין ב bridgekitchenware.com.
1
טרין ניתן להרכיב, אבל לא אפוי, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.