טרין חזרת בורשט
מתכון בורשט טרין חזרת יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 5 שעות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מרק זול. אם יש לך טורקית או, ג'לטין, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: טרין חזרת בשר משומר, בורשט לבבי עם חזרת-שמיר שמנת חמוצה, ו בורשט.
הוראות
חותכים רצועת נייר קלף כדי להתאים בתחתית טרין ולמעלה 2 הקצוות, המאפשר overhang בכל קצה.
שים 2 כפיות מים קרים בקערת מתכת קטנה, ואז מפזרים 1/2 כפית ג ' לטין באופן שווה על פני מים.
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
בינתיים, מערבבים יחד שמנת חמוצה, חזרת, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה.
חום מרכך ג ' לטין בקערה להגדיר על סיר קטן של מים רותחים בקושי, ערבוב, עד מומס, על 30 שניות.
הסר קערה מחום ומערבבים 2 כפות שמנת חזרת, ולאחר מכן מערבבים תערובת לתוך שמנת חזרת הנותרים עד בשילוב היטב.
כף לתוך טרין, משטח החלקה, ואז להירגע עד סט, על 10 דקות.
מרק מבשלים, עלה דפנה, שום, פתיתי פלפל אדום, ציפורן, ומיץ לימון בסיר 1 ליטר, מכוסה, 5 דקות.
שים הנותרים 2 כפות מים קרים בקערת מתכת קטנה ניקה, ואז מפזרים 2 כפיות ג ' לטין באופן שווה על פני מים.
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
מוסיפים ג 'לטין רך למרק בסיר וחום על חום נמוך, ערבוב, עד ג' לטין הוא מומס. מסננים מרק דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת, זורק מוצקים.
להעביר 1/2 מרק כוס כדי לנקות קערת מתכת קטנה (מילואים הנותרים מרק בקערה אחרת). שים קערה קטנה (עם מרק 1/2 כוס) לאמבט קרח ולתת לעמוד, ערבוב בעדינות, עד מרק הוא קריר סירופ.
כפית 1/4 כוס מקורר מרק על שכבת שמנת חזרת להגדיר (שמור נשאר מרק בקערה קטנה בטמפרטורת החדר), ואז טרין צונן עד שנקבע, כ 10 דקות.
מוסיפים את לשון העגל ואת gherkin לכמות גדולה יותר של מרק שמור בקערה, ואז לשים את הקערה לאמבט קרח גדול ומערבבים בעדינות וכל הזמן עד התערובת יש עקביות של חלבוני ביצה גלם.
יוצקים תערובת על שכבת מרק להגדיר טרין וצינה עד שנקבע, 15 עד 20 דקות.
כף שנותר 1/4 מרק כוס בקערת מתכת קטנה על שכבת לשון להגדיר. (אם מרק יש gelled, מחדש להמיס על מים רותחים בקושי, ואז לשים את הקערה לאמבט קרח גדול ולתת לעמוד, ערבוב, עד קריר מתקתק.) טרין צונן עד שכבת מרק מוגדר, על 10 דקות.
מערבבים יחד נוזל בורשט, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בסיר 1-ליטר ניקה.
להעביר 2 כף תערובת בורשט מתובלת כדי לנקות קערת מתכת קטנה, ואז מפזרים הנותרים 2 כפיות ג ' לטין באופן שווה על תערובת.
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
מוסיפים ג 'לטין רך לתערובת בורשט בסיר וחום על חום נמוך, ערבוב, עד ג' לטין הוא מומס.
העברה לקערת מתכת קטנה ניקתה. לשים קערה באמבט קרח ומערבבים בעדינות וכל הזמן עד עקביות של חלבוני ביצה גלם. כפית מעל שכבת מרק להגדיר ו טרין צונן לפחות 4 שעות.
הפוך צלחת גדולה מעל טרין, ולאחר מכן להפוך בזהירות טרין על צלחת בעזרת קלף.
חותכים את טרין לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
טרין יכול להיות מקורר (מכוסה פעם להגדיר) עד 3 ימים