קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טרין חזרת בורשט

טרין חזרת בורשט
מתכון בורשט טרין חזרת יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 5 שעות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מרק זול. אם יש לך טורקית או, ג'לטין, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: טרין חזרת בשר משומר, בורשט לבבי עם חזרת-שמיר שמנת חמוצה, ו בורשט.

הוראות

1
טרין שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
2
חותכים רצועת נייר קלף כדי להתאים בתחתית טרין ולמעלה 2 הקצוות, המאפשר overhang בכל קצה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
שים 2 כפיות מים קרים בקערת מתכת קטנה, ואז מפזרים 1/2 כפית ג ' לטין באופן שווה על פני מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
5
בינתיים, מערבבים יחד שמנת חמוצה, חזרת, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
חום מרכך ג ' לטין בקערה להגדיר על סיר קטן של מים רותחים בקושי, ערבוב, עד מומס, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הסר קערה מחום ומערבבים 2 כפות שמנת חזרת, ולאחר מכן מערבבים תערובת לתוך שמנת חזרת הנותרים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
כף לתוך טרין, משטח החלקה, ואז להירגע עד סט, על 10 דקות.
1
מרק מבשלים, עלה דפנה, שום, פתיתי פלפל אדום, ציפורן, ומיץ לימון בסיר 1 ליטר, מכוסה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום והנח בצד.
3
שים הנותרים 2 כפות מים קרים בקערת מתכת קטנה ניקה, ואז מפזרים 2 כפיות ג ' לטין באופן שווה על פני מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
5
מוסיפים ג 'לטין רך למרק בסיר וחום על חום נמוך, ערבוב, עד ג' לטין הוא מומס. מסננים מרק דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת, זורק מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להעביר 1/2 מרק כוס כדי לנקות קערת מתכת קטנה (מילואים הנותרים מרק בקערה אחרת). שים קערה קטנה (עם מרק 1/2 כוס) לאמבט קרח ולתת לעמוד, ערבוב בעדינות, עד מרק הוא קריר סירופ.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
כפית 1/4 כוס מקורר מרק על שכבת שמנת חזרת להגדיר (שמור נשאר מרק בקערה קטנה בטמפרטורת החדר), ואז טרין צונן עד שנקבע, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מוסיפים את לשון העגל ואת gherkin לכמות גדולה יותר של מרק שמור בקערה, ואז לשים את הקערה לאמבט קרח גדול ומערבבים בעדינות וכל הזמן עד התערובת יש עקביות של חלבוני ביצה גלם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים תערובת על שכבת מרק להגדיר טרין וצינה עד שנקבע, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1
כף שנותר 1/4 מרק כוס בקערת מתכת קטנה על שכבת לשון להגדיר. (אם מרק יש gelled, מחדש להמיס על מים רותחים בקושי, ואז לשים את הקערה לאמבט קרח גדול ולתת לעמוד, ערבוב, עד קריר מתקתק.) טרין צונן עד שכבת מרק מוגדר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מערבבים יחד נוזל בורשט, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בסיר 1-ליטר ניקה.
מרכיבים שתצטרך
בורשטבורשט
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
להעביר 2 כף תערובת בורשט מתובלת כדי לנקות קערת מתכת קטנה, ואז מפזרים הנותרים 2 כפיות ג ' לטין באופן שווה על תערובת.
מרכיבים שתצטרך
בורשטבורשט
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
4
מוסיפים ג 'לטין רך לתערובת בורשט בסיר וחום על חום נמוך, ערבוב, עד ג' לטין הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
בורשטבורשט
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
העברה לקערת מתכת קטנה ניקתה. לשים קערה באמבט קרח ומערבבים בעדינות וכל הזמן עד עקביות של חלבוני ביצה גלם. כפית מעל שכבת מרק להגדיר ו טרין צונן לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
הפוך צלחת גדולה מעל טרין, ולאחר מכן להפוך בזהירות טרין על צלחת בעזרת קלף.
2
חותכים את טרין לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
1
טרין יכול להיות מקורר (מכוסה פעם להגדיר) עד 3 ימים