טרין חמאת בוטנים ושוקולד עם בוטנים מסוכרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שוקולד חמאת בוטנים טרין עם בוטנים מסוכרים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 623 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים, סוכר מגורען, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: טרין חמאת בוטנים שוקולד קפוא, חמאת בוטנים בראוניז פאדג'עם בוטנים מלוחים, ו בריא ללא אופים עוגיות חמאת בוטנים עם בוטנים פריכים.
הוראות
לרסס 8 1/2-by-4 1/2-by-2 3/4-מחבת כיכר אינץ עם ספריי nonstick. קו המחבת מרוסס עם ניילון לעטוף, המאפשר 1 1 1/2 אינץ ' overhang מכל הצדדים.
בקערה מפלדת אל-חלד, מערבבים את השוקולד, החמאה וחמאת הבוטנים.
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים, מוודאים שקרקעית הקערה לא נוגעת במים.
מחממים, מערבבים מדי פעם, עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
הסר מעל החום להקציף עד חלקה.
שלב את חלמוני ביצה וסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט שוט על מהירות גבוהה עד עבה, על 1 דקה.
הסר את הקערה מדוכן המיקסר. באמצעות כף עץ, מערבבים בתערובת השוקולד ב 3 תוספות שוות. התערובת תהיה די עבה.
בקערה נפרדת, לטאטא את הקרם עד שהוא מתחיל להתעבות. באמצעות מרית, מקפלים את הקרם לתערובת השוקולד ב 4 תוספות שוות.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה. מכסים עם עטיפת פלסטיק התלויים מעל הצדדים ומקררים עד המשרד, לפחות 4 שעות.
כדי להתיר את טרין, לקפל בחזרה את לעטוף פלסטיק ולהפוך את המחבת על מתלה חוט. משוך בפינה של ניילון לעטוף לשחרר את טרין מהמחבת. הרם את המחבת בזהירות להסיר את לעטוף פלסטיק. קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומניח את המדף בו. להחזיר את טרין למקרר בזמן שאתה עושה את הזיגוג.
בקערת נירוסטה, לשלב את השוקולד, חמאה, וסירופ תירס.
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים, מוודאים שתחתית הקערה לא נוגעת במים, וחום, ערבוב מדי פעם, עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
הסר מעל החום להקציף עד חלקה. הזיגוג צריך להיות pourable אבל לא כל כך רזה שזה יהיה לרוץ את טרין. אם הזיגוג הוא דק מדי, תן לו לשבת בטמפרטורת החדר עבור כ 30minutes.
לאט לאט לשפוך את הזיגוג באופן שווה על החלק העליון של טרין, ומאפשר לו לזרום באופן שווה במורד הצדדים. עם מרית אופסט, להפיץ את הזיגוג כדי לכסות את טרין בצורה חלקה לחלוטין. להכניס למקרר עד הזיגוג מוגדר, כ -30 דקות.
מחממים את התנור ל 177°. בקערה, לטאטא את הביצה לבן עד קצף.
מוסיפים את הבוטנים ומערבבים עד שהם מצופים באופן שווה עם תערובת ביצה לבן.
מורחים את הבוטנים בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת ומניחים בתנור. טוסט האגוזים, ערבוב אותם כל 5 דקות, עד חום יבש וזהוב, 15 עד 20 דקות.
להעביר את הטרין למגש הגשה ולסדר את הבוטנים מסוכרים על גבי.
חותכים את טרין עם סכין חם ויבש.
הטרין עשוי להתבצע 2 ימים מראש ונשמר בקירור. הבוטנים הממותקים ישמרו במשך שבוע במיכל אטום לטמפרטורת החדר.
Reprinted with permission from Classic Stars Derives by Emily Luchetti, (C) 2007 Chronicle Books