קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טרין חמאת בוטנים ושוקולד עם בוטנים מסוכרים

טרין חמאת בוטנים ושוקולד עם בוטנים מסוכרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שוקולד חמאת בוטנים טרין עם בוטנים מסוכרים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 623 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים, סוכר מגורען, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: טרין חמאת בוטנים שוקולד קפוא, חמאת בוטנים בראוניז פאדג'עם בוטנים מלוחים, ו בריא ללא אופים עוגיות חמאת בוטנים עם בוטנים פריכים.

הוראות

1
לרסס 8 1/2-by-4 1/2-by-2 3/4-מחבת כיכר אינץ עם ספריי nonstick. קו המחבת מרוסס עם ניילון לעטוף, המאפשר 1 1 1/2 אינץ ' overhang מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2
בקערה מפלדת אל-חלד, מערבבים את השוקולד, החמאה וחמאת הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים, מוודאים שקרקעית הקערה לא נוגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים, מערבבים מדי פעם, עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מעל החום להקציף עד חלקה.
6
שלב את חלמוני ביצה וסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט שוט על מהירות גבוהה עד עבה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את הקערה מדוכן המיקסר. באמצעות כף עץ, מערבבים בתערובת השוקולד ב 3 תוספות שוות. התערובת תהיה די עבה.
מרכיבים שתצטרך
8
בקערה נפרדת, לטאטא את הקרם עד שהוא מתחיל להתעבות. באמצעות מרית, מקפלים את הקרם לתערובת השוקולד ב 4 תוספות שוות.
מרכיבים שתצטרך
9
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה. מכסים עם עטיפת פלסטיק התלויים מעל הצדדים ומקררים עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
10
כדי להתיר את טרין, לקפל בחזרה את לעטוף פלסטיק ולהפוך את המחבת על מתלה חוט. משוך בפינה של ניילון לעטוף לשחרר את טרין מהמחבת. הרם את המחבת בזהירות להסיר את לעטוף פלסטיק. קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומניח את המדף בו. להחזיר את טרין למקרר בזמן שאתה עושה את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1
בקערת נירוסטה, לשלב את השוקולד, חמאה, וסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים, מוודאים שתחתית הקערה לא נוגעת במים, וחום, ערבוב מדי פעם, עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מעל החום להקציף עד חלקה. הזיגוג צריך להיות pourable אבל לא כל כך רזה שזה יהיה לרוץ את טרין. אם הזיגוג הוא דק מדי, תן לו לשבת בטמפרטורת החדר עבור כ 30minutes.
מרכיבים שתצטרך
4
לאט לאט לשפוך את הזיגוג באופן שווה על החלק העליון של טרין, ומאפשר לו לזרום באופן שווה במורד הצדדים. עם מרית אופסט, להפיץ את הזיגוג כדי לכסות את טרין בצורה חלקה לחלוטין. להכניס למקרר עד הזיגוג מוגדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים את התנור ל 177°. בקערה, לטאטא את הביצה לבן עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
2
להקציף בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבוטנים ומערבבים עד שהם מצופים באופן שווה עם תערובת ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
4
מורחים את הבוטנים בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת ומניחים בתנור. טוסט האגוזים, ערבוב אותם כל 5 דקות, עד חום יבש וזהוב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1
להעביר את הטרין למגש הגשה ולסדר את הבוטנים מסוכרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים את טרין עם סכין חם ויבש.
3
תכנון מראש
4
הטרין עשוי להתבצע 2 ימים מראש ונשמר בקירור. הבוטנים הממותקים ישמרו במשך שבוע במיכל אטום לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
5
Reprinted with permission from Classic Stars Derives by Emily Luchetti, (C) 2007 Chronicle Books