טרין טרופי קפוא עם רוטב מנגו-אוכמניות
טרין טרופי קפוא עם רוטב מנגו-אוכמניות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 568 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סורבה בויזנברי, סורבה מנגו, מנגו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טרין פטל מנגו קפוא, מנגו קפוא, פטל שחור קאסיס, ופסיפס וניל, ו קרם לימון קפוא של מאייר ברוטב אוכמניות.
הוראות
קו 9x5x2 מחבת כיכר מתכת 3/4 אינץ ' עם 2 שכבות של ניילון לעטוף בכל כיוון, עוזב את הבליטה.
מפזרים 1 1/4 כוסות קוקוס קלוי על תחתית המחבת. מיקרוגל 1 פיינט אננס-גלידת קוקוס על נמוך במרווחים שניים או שלושה 10 שניות עד מעט מתרכך. זרוק גלידה על ידי כפות גדולות על קוקוס במחבת, ואז להפיץ בשכבה זוגית; להקפיא 15 דקות. גלידת מנגו מיקרוגל על נמוך במרווחים שניים או שלושה 10 שניות עד מעט מתרכך. זרוק סורבה על ידי כפות גדולות על גבי גלידה, ואז להפיץ בשכבה זוגית; להקפיא 15 דקות. חזור עם סורבה בויזנברי, ולאחר מכן נשאר גלידה 1 ליטר.
מפזרים קוקוס שנותר מעל הדף; לחץ כדי לדבוק (מילוי יהיה להאריך מעט מעל פאן). כיסוי עם לעטוף פלסטיק overhang; להקפיא בן לילה. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור קפוא.)
מערבבים מנגו, אוכמניות, וסוכר בקערה בינונית. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית ולזרוק.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד המיצים טופס, משליך מדי פעם, על 2 שעות. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.) להשליך שעועית וניל.
באמצעות לעטוף פלסטיק כסיוע, להרים טרין מתוך מחבת; להסיר לעטוף פלסטיק.
חותכים את טרין לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
מניחים על צלחות; רוטב כפית מעל ומגישים.