טרין סלמון עם קרם Poblano קלוי
טרין סלמון עם קרם Poblano קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן פסקטריאני, קטוגני דיאט. אם יש לכם פלפל, כוסברה, ירקות סלטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלמון מעושן וטרין גבינת שמנת, מרק אבוקדו צונן עם קרם Poblano קלוי, ו גברים אמיתיים מבשלים: עוף בגריל עם רוטב שמנת Poblano קלוי Tomatillo (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים מחבת גדולה עם מים מלוחים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את פילה הסלמון ולצוד על אש נמוכה עד שהם רק אטומים לאורך, על 4 דקות.
להעביר את הפילה למגש, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת מגניב.
לצלות את הצ ' ילי ישירות מעל להבת גז עד חרוך בכל רחבי.
להעביר אותם לקערה לכסות עם פלסטיק במשך 5 דקות כדי לשחרר את העורות. לשפשף את העורות ולהסיר את הזרעים וצלעות. שוטפים את הצ ' ילי וקוצצים בגסות.
במעבד מזון, לשלב את צ ' ילי, גבינת שמנת, כוסברה, 2 כפות של מיץ לימון ואת השום ואת התהליך כדי להתמזג בגסות.
מעבירים את הקרם לקערה ומתבלים במלח.
קו שתי מחבתות כיכר 8 על 4 אינץ 'עם ניילון נצמד, משאיר בליטה 4 אינץ' בכל הצדדים. בשורה התחתונה והצדדים של כל מחבת עם רבע מפרוסות הסלמון המעושנות, מעט חופפים אותם.
הוסף 3/4 כוס של קרם poblano ולהפיץ בשכבה אפילו. מתבלים את פילה הסלמון במלח, פלפל ומיץ הלימון הנותר; מרכזים פילה על השמנת בכל מחבת.
מורחים חצי מהשמנת poblano הנותרת על כל פילה סלמון ומכסים עם חצי מהסלמון המעושן הנותר. מקפלים את הפלסטיק התלוי ומעלה את החלק העליון של טרין ומקררים עד המשרד, לפחות 6 שעות ועד 12 שעות.
לקלף בחזרה את הפלסטיק לנתק את terrines על קרש חיתוך. באמצעות סכין חדה, לחתוך את terrines לרוחב 1/4 אינץ ' עבה. מסדרים את הפרוסות על מגש, מקשטים עם ירקות מעורבים ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.