קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות30
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טרין סלמון עם קרם Poblano קלוי

טרין סלמון עם קרם Poblano קלוי
טרין סלמון עם קרם Poblano קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן פסקטריאני, קטוגני דיאט. אם יש לכם פלפל, כוסברה, ירקות סלטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלמון מעושן וטרין גבינת שמנת, מרק אבוקדו צונן עם קרם Poblano קלוי, ו גברים אמיתיים מבשלים: עוף בגריל עם רוטב שמנת Poblano קלוי Tomatillo (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים מחבת גדולה עם מים מלוחים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
מוסיפים את פילה הסלמון ולצוד על אש נמוכה עד שהם רק אטומים לאורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3
להעביר את הפילה למגש, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
לצלות את הצ ' ילי ישירות מעל להבת גז עד חרוך בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
5
להעביר אותם לקערה לכסות עם פלסטיק במשך 5 דקות כדי לשחרר את העורות. לשפשף את העורות ולהסיר את הזרעים וצלעות. שוטפים את הצ ' ילי וקוצצים בגסות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
במעבד מזון, לשלב את צ ' ילי, גבינת שמנת, כוסברה, 2 כפות של מיץ לימון ואת השום ואת התהליך כדי להתמזג בגסות.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
7
מעבירים את הקרם לקערה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
8
קו שתי מחבתות כיכר 8 על 4 אינץ 'עם ניילון נצמד, משאיר בליטה 4 אינץ' בכל הצדדים. בשורה התחתונה והצדדים של כל מחבת עם רבע מפרוסות הסלמון המעושנות, מעט חופפים אותם.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
9
הוסף 3/4 כוס של קרם poblano ולהפיץ בשכבה אפילו. מתבלים את פילה הסלמון במלח, פלפל ומיץ הלימון הנותר; מרכזים פילה על השמנת בכל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
10
מורחים חצי מהשמנת poblano הנותרת על כל פילה סלמון ומכסים עם חצי מהסלמון המעושן הנותר. מקפלים את הפלסטיק התלוי ומעלה את החלק העליון של טרין ומקררים עד המשרד, לפחות 6 שעות ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
סלמון מעושןסלמון מעושן
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
11
לקלף בחזרה את הפלסטיק לנתק את terrines על קרש חיתוך. באמצעות סכין חדה, לחתוך את terrines לרוחב 1/4 אינץ ' עבה. מסדרים את הפרוסות על מגש, מקשטים עם ירקות מעורבים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.