טרין עוף פסיפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פסיפס עוף טרין. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לכם עשב שמיר, מלח מתובל, פלפל לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 48 דקות. נסו עוף טרין, טרין עוף וכמהין, ו ג'לי פסיפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה, להכות את הביצים ולהוסיף את פלפל לימון ומלח. טובלים את חזה העוף בתערובת הביצים ואז בפרמזן. טובלים את לבבות הארטישוק לביצה ואז את הפרמזן.
קו מחבת כיכר גדולה עם נייר קלף, ומניחים שכבה של חזה עוף על החלק התחתון של המחבת. מכסים את העוף בשכבה של מורטדלה, סלמי או פרושוטו. מכסים את החזיר בלב ארטישוק, ואז עם עלי בזיליקום, באמצעות כל העלים. חזור על השכבות של לבבות עוף, חזיר, ארטישוק. מכסים בנייר קלף או בנייר כסף.
מניחים משקל כבד על גבי טרין תוך אפייה כדי לדחוס את השכבות.
מניחים את מחבת כיכר במחבת גדולה ויוצקים במים כדי לעשות אמבט מים.
אופים במשך 1 שעה 20 דקות.
תן לטרין להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר, ואז לקרר במחבת במשך כמה שעות או לילה.
בקערה, לשלב את המיונז, שום, שמיר עשב, פטרוזיליה להתמזג עם כף. תרגיע את תערובת המיונז.
כדי לשרת, בזהירות להפוך את הטרין מתוך המחבת על מגש לחתוך פרוסות 3/4 אינץ'.
מגישים עם תערובת מיונז צונן וקרקרים חמאתי.