קושימומחה
מוכן ב1 ש, 48 דק.
מנות14
ציון בריאות6
מגזין

טרין עוף פסיפס

טרין עוף פסיפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פסיפס עוף טרין. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לכם עשב שמיר, מלח מתובל, פלפל לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 48 דקות. נסו עוף טרין, טרין עוף וכמהין, ו ג'לי פסיפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה קטנה, להכות את הביצים ולהוסיף את פלפל לימון ומלח. טובלים את חזה העוף בתערובת הביצים ואז בפרמזן. טובלים את לבבות הארטישוק לביצה ואז את הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פלפל לימוןפלפל לימון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
קו מחבת כיכר גדולה עם נייר קלף, ומניחים שכבה של חזה עוף על החלק התחתון של המחבת. מכסים את העוף בשכבה של מורטדלה, סלמי או פרושוטו. מכסים את החזיר בלב ארטישוק, ואז עם עלי בזיליקום, באמצעות כל העלים. חזור על השכבות של לבבות עוף, חזיר, ארטישוק. מכסים בנייר קלף או בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מורטדלהמורטדלה
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים משקל כבד על גבי טרין תוך אפייה כדי לדחוס את השכבות.
5
מניחים את מחבת כיכר במחבת גדולה ויוצקים במים כדי לעשות אמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
אופים במשך 1 שעה 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
תן לטרין להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר, ואז לקרר במחבת במשך כמה שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בקערה, לשלב את המיונז, שום, שמיר עשב, פטרוזיליה להתמזג עם כף. תרגיע את תערובת המיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
כדי לשרת, בזהירות להפוך את הטרין מתוך המחבת על מגש לחתוך פרוסות 3/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגישים עם תערובת מיונז צונן וקרקרים חמאתי.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
לכריכהלכריכה