טרין שוקולד לבן ומריר
טרין שוקולד לבן ומריר נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם קצת שמן, חלבונים ביצה, קרם כפול סירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: טרין שוקולד מריר, עוגיות שחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס & שוקולד מריר סוכר חום כהה, ו טרין שוקולד לבן עם רוטב קרמל.
הוראות
מברשת 2lb כיכר בדיל (כ 22 x 11 x 6cm) עם שמן, קו לחלוטין עם סרט נצמד (השמן יעזור לו להיצמד לצדדים), ולאחר מכן קו את הבסיס עם רצועת אפייה קלף. להמס בעדינות את השוקולד הלבן בקערה חסינת חום על מחבת של מים רותחים בקושי, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהשאיר להתקרר קצת. באמצעות מקצף חשמלי, להכות ב 200ml של הקרם עד התערובת היא רק מחזיקה את הצורה שלה. להפריש בזמן שאתה עושה את השכבה הכהה.
ממיסים את השוקולד הכהה כפי שעשית את הלבן, ולאחר מכן להסיר מן החום להתקרר במשך 1 דקות. לאט לאט, מערבבים את השמנת הנותרת לתוך השוקולד המומס עד שיש לך גנאש חלק ועבה.
מקציפים את החלבונים כדי פסגות רכות, מערבבים שליש לתוך גנאש כדי לשחרר אותו, ואז לקפל את השאר.
כדי להרכיב, כפית רק מתחת למחצית התערובת הכהה לתוך פח כיכר להחליק את פני השטח. כפית על השוקולד הלבן וחלק, ואז בעדינות כפית את תערובת השוקולד המריר על החלק העליון, להיזהר לא להפריע לשכבה הלבנה, שוב להחליק את פני השטח. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות. אם אתה עושה את טרין יום לפני, תן לו לשבת בטמפרטורת החדר עבור 1 hr לפני ההגשה.
כדי לשרת, להפוך את הפח על צלחת הגשה ולהשתמש בקצוות של סרט נצמדות כדי להקל על טרין.
הסר את הסרט נצמד אפיית קלף ומגישים עם כוכב עוגיות אניס (ראה הולך טוב עם, נכון).