קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טרין שוקולד לבן ומריר

טרין שוקולד לבן ומריר
טרין שוקולד לבן ומריר נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם קצת שמן, חלבונים ביצה, קרם כפול סירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: טרין שוקולד מריר, עוגיות שחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס & שוקולד מריר סוכר חום כהה, ו טרין שוקולד לבן עם רוטב קרמל.

הוראות

1
מברשת 2lb כיכר בדיל (כ 22 x 11 x 6cm) עם שמן, קו לחלוטין עם סרט נצמד (השמן יעזור לו להיצמד לצדדים), ולאחר מכן קו את הבסיס עם רצועת אפייה קלף. להמס בעדינות את השוקולד הלבן בקערה חסינת חום על מחבת של מים רותחים בקושי, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהשאיר להתקרר קצת. באמצעות מקצף חשמלי, להכות ב 200ml של הקרם עד התערובת היא רק מחזיקה את הצורה שלה. להפריש בזמן שאתה עושה את השכבה הכהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
ממיסים את השוקולד הכהה כפי שעשית את הלבן, ולאחר מכן להסיר מן החום להתקרר במשך 1 דקות. לאט לאט, מערבבים את השמנת הנותרת לתוך השוקולד המומס עד שיש לך גנאש חלק ועבה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
3
מקציפים את החלבונים כדי פסגות רכות, מערבבים שליש לתוך גנאש כדי לשחרר אותו, ואז לקפל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
כדי להרכיב, כפית רק מתחת למחצית התערובת הכהה לתוך פח כיכר להחליק את פני השטח. כפית על השוקולד הלבן וחלק, ואז בעדינות כפית את תערובת השוקולד המריר על החלק העליון, להיזהר לא להפריע לשכבה הלבנה, שוב להחליק את פני השטח. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות. אם אתה עושה את טרין יום לפני, תן לו לשבת בטמפרטורת החדר עבור 1 hr לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד מרירשוקולד מריר
5
כדי לשרת, להפוך את הפח על צלחת הגשה ולהשתמש בקצוות של סרט נצמדות כדי להקל על טרין.
6
הסר את הסרט נצמד אפיית קלף ומגישים עם כוכב עוגיות אניס (ראה הולך טוב עם, נכון).
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת