טרינה רימונים חמוציות
טרין רימונים חמוציות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך פלפל, ג'לטין, מיץ רימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 22%. נסו סלט קינואה פרי הדר רימון עם ויניגרט רימונים חמוציות, טרין שוקולד עם קולי חמוציות, ו עוגת חמוציות ורימונים (מתכונים דומים).
הוראות
דופק את החמוציות וסוכר 1/4 כוס במעבד מזון עד עבה ועסיסי, כ 8 פעמים. להפריש במשך 20 דקות כדי macerate.
בינתיים, לשלב את הנותרים 1/2 כוס סוכר, 1 1/2 כוסות מיץ רימון, מקל קינמון, פלפל, קליפת תפוז וקמצוץ של מלח בסיר על חום בינוני; מבשלים, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום; תן תלול במשך 20 דקות. השליכו את הקינמון, הפלפל והקליפה הכתומה.
מניחים את הנותרים 1/2 כוס מיץ רימון ו 1/4 כוס מים קרים בקערה ומפזרים את הג ' לטין על גבי. להפריש מבלי לערבב עד ג ' לטין מרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את מיץ הרימונים הספוג לתערובת הג 'לטין ומערבבים עד שהג' לטין מתמוסס.
מורחים שכבה דקה של תערובת חמוציות במחבת כיכר 9 על 5 אינץ'; יוצקים מספיק מתערובת הרימון-ג ' לטין כדי לכסות (כ 3/4 כוס). להכניס למקרר עד רק מתחיל להגדיר, כ -30 דקות. בינתיים, מערבבים את החמוציות הנותרות לתוך תערובת הג ' לטין הנותרת ומניחים בצד, לא מקורר. לאחר השכבה התחתונה מוגדרת, יוצקים את תערובת הג ' לטין הנותרת ומקררים עד שנקבע לחלוטין, לפחות 2 שעות או לילה.
כדי לשרת, להפעיל סכין סביב הקצוות של המחבת ולהפוך את טרין על מגש. (הגדר את המחבת במים חמים כדי לרכך את הג ' לטין במידת הצורך.)