קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טרינה רימונים חמוציות

טרינה רימונים חמוציות
טרין רימונים חמוציות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך פלפל, ג'לטין, מיץ רימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 22%. נסו סלט קינואה פרי הדר רימון עם ויניגרט רימונים חמוציות, טרין שוקולד עם קולי חמוציות, ו עוגת חמוציות ורימונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
דופק את החמוציות וסוכר 1/4 כוס במעבד מזון עד עבה ועסיסי, כ 8 פעמים. להפריש במשך 20 דקות כדי macerate.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
2
בינתיים, לשלב את הנותרים 1/2 כוס סוכר, 1 1/2 כוסות מיץ רימון, מקל קינמון, פלפל, קליפת תפוז וקמצוץ של מלח בסיר על חום בינוני; מבשלים, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גרידה כתומהגרידה כתומה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום; תן תלול במשך 20 דקות. השליכו את הקינמון, הפלפל והקליפה הכתומה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
4
מניחים את הנותרים 1/2 כוס מיץ רימון ו 1/4 כוס מים קרים בקערה ומפזרים את הג ' לטין על גבי. להפריש מבלי לערבב עד ג ' לטין מרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את מיץ הרימונים הספוג לתערובת הג 'לטין ומערבבים עד שהג' לטין מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
6
מורחים שכבה דקה של תערובת חמוציות במחבת כיכר 9 על 5 אינץ'; יוצקים מספיק מתערובת הרימון-ג ' לטין כדי לכסות (כ 3/4 כוס). להכניס למקרר עד רק מתחיל להגדיר, כ -30 דקות. בינתיים, מערבבים את החמוציות הנותרות לתוך תערובת הג ' לטין הנותרת ומניחים בצד, לא מקורר. לאחר השכבה התחתונה מוגדרת, יוצקים את תערובת הג ' לטין הנותרת ומקררים עד שנקבע לחלוטין, לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
רימוןרימון
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
7
כדי לשרת, להפעיל סכין סביב הקצוות של המחבת ולהפוך את טרין על מגש. (הגדר את המחבת במים חמים כדי לרכך את הג ' לטין במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מקשטים עם גרידה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
9
צילום: אניטה קאלרו