טריפל דקר חמאת בוטנים בראוניז
טריפל דקר חמאת בוטנים בראוניז עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, סוכר מגורען, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו קינוח זול. נסו משולש דקר חמאת בוטנים ריבועים, בריא משולש דקר שוקולד חמאת בוטנים פאדג, ו שוקולד חמאת בוטנים טריפל שכבת בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך שכבת בראוני: להתאים מתלה למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 350°f. גריז 8-על ידי 8 אינץ תבנית אפייה וקו עם 8-על ידי 14 אינץ חתיכת נייר קלף, המאפשר שני הקצוות כדי overhang קצה המחבת.
במיקרוגל או במחבת של מים רותחים בקושי, מחממים שוקולד וחמאה, ערבוב, עד נמס וחלק.
להקציף בסוכר, סוכר חום, ומלח.
להקציף חמאת בוטנים, ביצים, חלמון, וניל עד חלקה.
מנפים קמח ואבקת קקאו לקערה קטנה. מערבבים לתוך תערובת שוקולד עד משולב לחלוטין.
יוצקים למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון.
אופים עד רק להגדיר קיסם מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים, 20 עד 25 דקות.
העברה מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני ציפוי עם שכבת חמאת בוטנים.
בינתיים, להפוך את שכבת חמאת בוטנים: במערבל עומד מצויד מצורף משוט (או מערבל שנערך ביד), לנצח חמאת בוטנים וחמאה במהירות נמוכה בינונית עד שמנת. מקציפים בסוכר, וניל ומלח של ממתקים עד חלקה וקרם. כף למחבת מעל בראוניז להחליק את החלק העליון. להירגע בעת ביצוע ציפוי ganache.
מניחים שוקולד, סוכר וחמאת בוטנים בקערה בינונית.
קרם חום במיקרוגל או בתנור עד רק רותח.
לטאטא לתוך תערובת שוקולד עד חלקה.
יוצקים מעל שכבת חמאת בוטנים (ראה הערה לעיל). צ ' יל עד המשרד, 2-3 שעות.
כדי לחתוך, להפעיל סכין חדה לאורך הקצה הפנימי של פאן. קחו נייר קלף, הרימו בראוניז מהמחבת, והניחו על משטח העבודה. השתמש סכין חם, רטוב גדול לחתוך לריבועים.