טריקולור טליאטלה
Tricolore tagliatelle דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 662 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 43 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן זית, עגבניות, רקטות, צלפים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Tagliatelle paglian e fieno-Straw and hay tagliatelle, ו INSALATA טריקולור.
הוראות
לטבול את tagliatelle במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים ומבשלים 8-10 דקות עד רק במכרז. בינתיים, מערבבים יחד את העגבניות, הרקטות, הבצל והצלפים.
מסננים את הפסטה וחוזרים למחבת, מהחום.
יוצקים את השמן ולזרוק עד הפסטה מנצנץ, ואז להטות בתערובת העגבניות ולזרוק שוב. אם אתה משרת אותו קר, להחזיק את הפסטה במסננת תחת ברז קר עד מגניב שלה, ואז לזרוק את תערובת שמן עגבניות. מתבלים היטב, מוסיפים את הריקוטה בכתמים קטנים וזורקים בעדינות.