קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

טרפז עוף Cacciatore '

טרפז עוף Cacciatore '
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Cacciatore 'טרפז. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תיבול, שמן זרעי ענבים, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שרימפס טרפז מעופף, Cacciatore עוף Ii, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן זרעי הגפן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מתבלים עוף עם מלח ופלפל וצורב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר בקצרה לצלחת שירות. לאותו מחבת סאוט שבה התבשל העוף, מוסיפים בצל, פלפל ופטריות וקמח עד שהבצל הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים עגבניות, פטרוזיליה ובזיליקום, תיבול איטלקי, ומחזירים את העוף למחבת הטחון. מכסים ולתת להתבשל עד העוף הוא מזלג מכרז, על 25 עד 35 דקות.;
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
עבור האורז: להביא ציר עוף לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מוסיפים אורז, מלח, חמאה ותבלינים איטלקיים לסיר של ציר עוף רותח, חוזרים לרתיחה, מכסים ומניחים להתבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר סיר מחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות נוספות מכוסות לפני הסרת המכסה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מניחים קצת אורז באמצע צלחת הגשה העליון עם עוף, ירקות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
מקשטים עם עלי בזיליקום.;
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםסוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד822דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות אדומות מרוסקות מחיתעגבניות אדומות מרוסקות מחית4שרימפס וורידים1 (8-piece) עוף1 (8-piece) עוף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי בזיליקום טריים קצוצים, בתוספת כ -6 ענפים קטנים לקישוטעלי בזיליקום טריים קצוצים, בתוספת כ -6 ענפים קטנים לקישוט23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים12 כפיות אבקת שוםשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים12 כפיות אבקת שוםתיבול איטלקי מיובש או 1/2 כפית אורגנו מיובש ו 1/2 כפית טימין מיובש ו 1 כפית פטרוזיליה מיובשתתיבול איטלקי מיובש או 1/2 כפית אורגנו מיובש ו 1/2 כפית טימין מיובש ו 1 כפית פטרוזיליה מיובשת1אוראו ממולאים כפוליםתיבול איטלקי מיובש או 1/4 כפית אורגנו מיובש ו 1/4 כפית קורנית מיובשת ו 1/2 כפית פטרוזיליה מיובשתתיבול איטלקי מיובש או 1/4 כפית אורגנו מיובש ו 1/4 כפית קורנית מיובשת ו 1/2 כפית פטרוזיליה מיובשת1פלפל אדום, גזע וזרעים הוסרו וקוביותפלפל אדום, גזע וזרעים הוסרו וקוביות1אוראו ממולאים כפולים(או או רגיל)(או או רגיל)4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות פטריות לבנות, ניקה, גזוז ופרוסכוסות פטריות לבנות, ניקה, גזוז ופרוס1כף. חומץ ביין אדוםבצל לבן, קצוץבצל לבן, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבןאורז לבן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo