יבש שפשף צלעות עם רוטב ברביקיו חומץ
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז תן יבש שפשף צלעות עם רוטב ברביקיו חומץ לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 171 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם חרדל קריאולי, סוכר חום, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: תבלין ספרדי שפשף עין צלע עם רוטב סטייק חומץ שרי, צלעות עם רוטב חומץ שחור, ו תבלין אסייתי שפשף צלעות ברוטב מנגל אננס-ג'ינג'ר ושומשום שחור לבן.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב את כל המרכיבים בצנצנת קטנה או בקערה.
מצפים את הצלעות בנדיבות בשפשוף ומכניסים למקרר למשך 12 שעות לפחות. זה יהיה טוב יותר אם בקירור במשך 24 שעות.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
מסדרים את הצלעות על תבנית.
יוצקים 1 בירה לתחתית המחבת ומכסים את המחבת בנייר כסף, מנסים לא לגרום לסכל לגעת בבשר.
שים את הצלעות בתנור שחומם מראש וצולים במשך 2 שעות. בדוק את הצלעות לאחר שעה 1 ולהפוך אותם.
הוסף עוד בירה, במידת הצורך. סובב את התבנית.
לאחר 2 שעות, להסיר את רדיד וצולים במשך 30 דקות נוספות.
רוטב: (ניתן לעשות זאת בזמן שהצלעות צולות.)
שלב את כל המרכיבים בסיר והביא לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15 דקות. הרוטב לא יהיה סמיך אבל הוא צריך להיות תערובת הומוגנית וטעם טוב מאוד. מכבים את האש ומניחים להתקרר.
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
מסדרים את הצלעות, בצד הבשר כלפי מטה, על הגריל וצולים עד שהם מתחילים להיות מעט שחומים וחרוכים, ואז מברישים ברוטב. הופכים את הצלעות, מברישים ברוטב וצולים על הגריל במשך 4 עד 5 דקות.
מברישים ברוטב ושוב הופכים את הצלעות. צולים עוד 4 עד 5 דקות. בשלב זה הצלעות צריכות להיות שחומות יפה וטעם ממש טוב.
מוציאים אותם מהגריל לקרש חיתוך.
חותכים את הצלעות זה מזה ומסדרים על מגש הגשה.