יוגורט יווני עוף ברוקולי אלפרדו
עוף ביוגורט יווני ברוקולי אלפרדו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך פלפל, שום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}, סלט קינואה ברוקולי עם רוטב יוגורט יווני לימון, ו Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט.
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מפזרים מלח ופלפל משני צידי כל קציצת עוף; מניחים עוף במחבת. מבשל, פונה פעם אחת, עד השחמה בכל צד וכבר לא ורוד במרכז.
בינתיים, לבשל פטוצ ' יני לפי הוראות על החבילה. במהלך 6 עד 8 דקות האחרונות של זמן הבישול, מוסיפים פרחי ברוקולי למים. כאשר הפסטה נעשית, ברוקולי יהיה פריך במכרז.
מסננים פסטה וברוקולי; מניחים בקערה גדולה.
הסר עוף מחבת כאשר נעשה. לבשל שום במחבת על אש נמוכה 2 עד 3 דקות.
להוסיף מרק; לגרד את כל החתיכות מתחתית המחבת. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים גבינת שמנת; מכים עם מקציף עד מומסים.
הסר מחבת מחום. מערבבים יוגורט וגבינה עד בשילוב טוב.
יוצקים רוטב על פטוצ ' יני וברוקולי בקערה; לזרוק היטב.
מגישים קציצות עוף מעל פטוצ ' יני וברוקולי.