יוגורט-סלט אורז
סלט יוגורט אורז נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא את בסמטי, יוגורט דל שומן, מלפפון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אורז קפוא (אורז הודי עם יוגורט), יוגורט אורז, ו אורז curd, איך לעשות אורז curd (אורז יוגורט).
הוראות
במסננת בסדר, לשטוף אורז היטב ולנקז. במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 כוסות מים והאורז לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשל, חשוף, עד שרוב הנוזל נספג, על 10 דקות. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד אורז רך לנשוך, על 10 דקות יותר. סקופ לתוך קערה גדולה ולתת מגניב, ערבוב מדי פעם, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, לשטוף מלפפון, קישואים, ותפוח. לקצץ ולהשליך קצוות של מלפפון וקישואים; לחתוך ירקות לקוביות 1/2 אינץ'. גזע ותפוח הליבה; לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מוסיפים מלפפון, קישואים, תפוח ובצל לאורז קריר.
יוצקים כל נוזל עודף את יוגורט. בקערה, מערבבים יוגורט, ג ' ינג ' ר, ו 1/2 כפית מלח.
מוסיפים לתערובת אורז ומערבבים בעדינות למעיל.
הגדר מחבת 6 עד 8 אינץ 'מעל חום בינוני גבוה; כאשר חם, להוסיף פתיתי שמן וצ' ילי ומערבבים רק עד צ ' ילי מתחיל להחשיך מעט, 15 עד 30 שניות.
יוצקים על תערובת אורז ומערבבים בעדינות לערבב, מוסיפים יותר מלח לפי הטעם. כפית לתוך קערת הגשה ומקשטים עם גזר מגורר.