קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות10
מגזין

יוגורט קפוא לימונדה

יוגורט קפוא לימונדה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Yoplait ® פרוזן יוגורט תות לימונדה, וידוי # 77: אני מכור לפרוזן יוגורט ... יוגורט קפוא יווני, ו פרוזן יוגורט תות (עם יוגורט יווני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, להקציף יחד יוגורט, לימונדה להתרכז, חצי וחצי, מיץ לימון, וסוכר עד הסוכר הוא מומס. צמרמורת עד קר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך ל-1-1/2-in. קוביותלחתוך ל-1-1/2-in. קוביות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
להקפיא תערובת במכונת גלידה (1 1/2-qt. קיבולת) על פי הוראות היצרן, עד מנוע מפסיק או dasher קשה לפנות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
3
להעביר מיכל אטום להקפיא עד המשרד מספיק כדי לגרוף, על 2 שעות (ראה הערות).