קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

יוגורט קפוא שוקולד עם בננות קרמל

יוגורט קפוא שוקולד עם בננות קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל יוגורט קפוא שוקולד עם בננות קרמל. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 24 קלוריות. מתאים ל-60 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, שוקולד מריר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו גלידת יוגורט עם בננות ורוטב שוקולד, מיץ תפוזים ג'וליוס: עם בננות קפואות ויוגורט, ו בננה קריבית Flambé עם אננס Curd מעל יוגורט קפוא (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את הבננות בשכבה אחת ומפזרים את הסוכר החום. מבשלים מעל חום מתון, הופך פעם אחת, עד קרמל, 8 דקות. את החום, מוסיפים את הרום ומערבלים את המחבת כדי לפזר את הסוכר. לגרד שלושה רבעים של בננות לתוך מעבד מזון ולהוסיף 3 כפות של החלב. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
להעביר את מחית לקערה קטנה להקפיא עד צונן, 15 דקות. קוצצים את הבננות הנותרות להקפיא עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בקערה אחרת, לטאטא את הקקאו עם סוכר מגורען, מלח, וניל ואת הנותרים 1/2 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
נייר אורזנייר אורז
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להקציף ביוגורט עד חלקה, ואז רסק בננה.
מרכיבים שתצטרך
מחית בננהמחית בננה
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מעבירים את התערובת למכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן עד שכמעט קפאו.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
מערבבים בבננות הקצוצות ושוקולד. לגרד את הפרוזן יוגורט לתוך מיכל אטום, לכסות להקפיא עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)