יוגורט תרד-שום
צריך ללא גלוטן, ארוחת בוקר ראשונית וצמחונית? יוגורט תרד-שום יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יוגורט יווני שומן, מלח כשר, שן שום, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: יוגורט תרד-שום, תרד טרי עם רוטב שום-יוגורט, ו תרד טרי עם רוטב שום-יוגורט.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים חצי תרד ומבשלים, משליכים לעתים קרובות, עד רק נבול; להעביר למסננת ולתת מגניב. חזור עם 1 כף שמן ותרד שנותר. לסחוט תרד היטב כדי להסיר עודף מים, ולאחר מכן קוצצים גס.
מערבבים תרד קצוץ, שום, יוגורט, כוסברה, ונותר 1 כף שמן בקערה בינונית; העונה עם מלח. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
לעשות קדימה: יוגורט תרד שום יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן (טעם שום יתעצם כפי שהוא יושב).