יודל יול יול יומן
Yodel Bûche de Noël הוא A ללא גלוטן ו מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Bûche de Noël, Buche De Noel, ו Buche De Noel (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים יודלים במקפיא 5 דקות כדי לחזק את ציפוי שוקולד, ולאחר מכן לקלף ולהשליך (או לאכול!) ציפוי.
באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך פרוסה דקה את כל קצה של יודל.
חותכים 1 יודל במחצית לרוחב על זווית ולהשליך (או לאכול!) 1 half.
באמצעות קיסם שיניים, לצרף חצי אחר של יודל לחתוך לכל יודל כדי ליצור " סניף."באמצעות מרית היסט קטן או סכין חמאה, לכסות יודלים עם ציפוי, ציור מרית במשיכות ארוכות לאורך" יומן "כדי לתת מראה של קליפת ולהשאיר קצוות של" יומנים " שנחשפו כדי להראות דפוס ספירלי. לאחר ענף מאובטח עם ציפוי, בעדינות להסיר קיסם.
לקשט כרצונו עם עלים, דובדבנים קצוצים או סוכריות אדומות עבור פירות יער, סוכריות חומות ו/או אבקת קקאו לכדור הארץ, וסוכר קוקוס מגורר או קונדיטור לשלג.