קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

יום הולדת שמח ג'וליה צ' יילד

יום הולדת שמח ג'וליה צ' יילד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל יום הולדת שמח ג'וליה צ' יילד. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 13 מעריצים. אם יש לך סוכר, חמאה, קמח-למדוד לאחר ניפוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום הולדת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: ביף בורגיניון, יום ההולדת שלי עם ג'וליה צ' יילד, Julia Child ' s Coq au Vin, ו עוף ביין וג'וליה צ' יילד 100.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 C). קו 9 אינץ ' מחבת מרובע עם לסכל.מערבבים את הקמח מנופה ומלח יחד בקערה קטנה; להפריש.ממיסים את החמאה בסיר המוגדר על אש בינונית-נמוכה. כאשר נמס, להפחית את החום נמוך ולהוסיף שוקולד קצוץ, ערבוב לעתים קרובות עד שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים רק 1 כוס הסוכר לתערובת ומערבבים במשך כחצי דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
הסר מחבת מחום ויוצקים לקערת ערבוב. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לטאטא את הסוכר 1 כוס הנותרים ואת הביצים בקערה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להקציף רק עד בשילוב-לא יותר מדי-לנצח. בהדרגה לשפוך רק חצי מתערובת הסוכר / ביצה לתוך תערובת השוקולד, ערבוב בעדינות, כך ביצים לא להגדיר מחום של תערובת השוקולד.באמצעות מערבל יד, לנצח את תערובת הסוכר / ביצה הנותרים על מהירות גבוהה עד שהוא הופך חיוור ועבה (זה צריך להכפיל נפח).בזהירות לקפל את תערובת ביצה מוקצפת לתוך תערובת השוקולד. מקפלים את החומרים יבשים.לגרד את הבלילה למחבת 9 אינץ ' מרובע ואופים על מתלה מרכז במשך 25 עד 28 דקות. שלי בדרך כלל נעשות תוך 28 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
תן בראוניז להתקרר לחלוטין, ואז להרים מהמחבת לחתוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף