יום טורקיה
יום טורקיה נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 123 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 1117 קלוריות. אם יש לכם סיידר תפוחים, עלי מרווה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: התחל את היום שלך עם שייק בננה בריא, עוגיית מחבת פצפוצי שוקולד + יום ביריד מדינת מינסוטה, ו סלט ביצים קל פחמימות ויום אחד בחזרה על Keto.
הוראות
כאשר אתה מוכן לבשל את טורקיה, להסיר אותו מן שקית brining ולהשליך את הנוזל. יש לשטוף את ההודו מתחת למים זורמים קרים להתייבש.
מניחים את ההודו לתוך מחבת צלייה, צד השד למעלה. מחממים תנור ל 400 מעלות F. באמצעות מזלג, לשלב את החמאה עם עירית, טרגון ופטרוזיליה כדי ליצור חמאת עשב מורכבת. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות ליצור כיס מתחת לעור השד בכל צד של עצם השד, דואג לא לקרוע את העור. לשפשף חצי חמאת עשבי תיבול מתחת לעור בכל צד, לחיצה על העור למטה כדי להפיץ את החמאה מתחת לעור.הפוך את השד טורקיה למטה במחבת מברשת את העור עם שמן זית. צולים ב 400 מעלות במשך 1 שעה, ולאחר מכן בזהירות להפוך את טורקיה לשד בצד למעלה.
מברשת שמן על העור השד, להפחית את התנור ל 325 מעלות F ולהמשיך לצלות עד טורקיה מבושל לחלוטין. הירך צריכה לקרוא 180 והשד צריך לקרוא 165 באמצעות מדחום בשר לקרוא מיידית. אם העור משחימים לחלוטין והבשר עדיין לא בטמפרטורה, אוהל עם רדיד לזמן הבישול הנותר.
תן לבשר לנוח 20-30 דקות לפני גילוף כדי לאפשר את המיצים כדי להפיץ מחדש.טיפ: צריך לשרת יותר אנשים? במקום לבשל תרנגול הודו גדול יותר, לבשל שני תרנגולי הודו קטנים יותר. הם קלים יותר לטפל עבור brining, בישול, והגשה ומבשלים מהר יותר גם כן.Facebook
שם (חובה)דואר (לא יפורסם) (חובה)אתר קודם