קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

יום טורקיה

יום טורקיה
יום טורקיה נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 123 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 1117 קלוריות. אם יש לכם סיידר תפוחים, עלי מרווה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: התחל את היום שלך עם שייק בננה בריא, עוגיית מחבת פצפוצי שוקולד + יום ביריד מדינת מינסוטה, ו סלט ביצים קל פחמימות ויום אחד בחזרה על Keto.

הוראות

1
כאשר אתה מוכן לבשל את טורקיה, להסיר אותו מן שקית brining ולהשליך את הנוזל. יש לשטוף את ההודו מתחת למים זורמים קרים להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
2
מניחים את ההודו לתוך מחבת צלייה, צד השד למעלה. מחממים תנור ל 400 מעלות F. באמצעות מזלג, לשלב את החמאה עם עירית, טרגון ופטרוזיליה כדי ליצור חמאת עשב מורכבת. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות ליצור כיס מתחת לעור השד בכל צד של עצם השד, דואג לא לקרוע את העור. לשפשף חצי חמאת עשבי תיבול מתחת לעור בכל צד, לחיצה על העור למטה כדי להפיץ את החמאה מתחת לעור.הפוך את השד טורקיה למטה במחבת מברשת את העור עם שמן זית. צולים ב 400 מעלות במשך 1 שעה, ולאחר מכן בזהירות להפוך את טורקיה לשד בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
3
מברשת שמן על העור השד, להפחית את התנור ל 325 מעלות F ולהמשיך לצלות עד טורקיה מבושל לחלוטין. הירך צריכה לקרוא 180 והשד צריך לקרוא 165 באמצעות מדחום בשר לקרוא מיידית. אם העור משחימים לחלוטין והבשר עדיין לא בטמפרטורה, אוהל עם רדיד לזמן הבישול הנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
4
תן לבשר לנוח 20-30 דקות לפני גילוף כדי לאפשר את המיצים כדי להפיץ מחדש.טיפ: צריך לשרת יותר אנשים? במקום לבשל תרנגול הודו גדול יותר, לבשל שני תרנגולי הודו קטנים יותר. הם קלים יותר לטפל עבור brining, בישול, והגשה ומבשלים מהר יותר גם כן.Facebook
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
טוויטר
6
Google
7
Pinterest
8
כיס
9
דוא " ל
10
שם (חובה)דואר (לא יפורסם) (חובה)אתר קודם
11
הבא