מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכי לחנות ותקני שום, סלרי, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. נסו יום ראשון ארוחת ערב: Pierogies, יום ראשון ארוחת ערב: Kulebyaka, ו כריכי ארוחת יום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף נקניק, לשבור אותו לחתיכות קטנות עם כף עץ. לאחר נקניק הוא השחמה מבושל דרך, על 5 דקות, להסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל, שום, סלרי ופלפל למחבת החמה ומבשלים עד שרק מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו סלניבל עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.