יום ראשון ארוחת ערב: Jambalaya
מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכי לחנות ותקני שום, סלרי, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. נסו יום ראשון ארוחת ערב: Pierogies, יום ראשון ארוחת ערב: Kulebyaka, ו כריכי ארוחת יום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף נקניק, לשבור אותו לחתיכות קטנות עם כף עץ. לאחר נקניק הוא השחמה מבושל דרך, על 5 דקות, להסיר ולהניח בצד.
מוסיפים בצל, שום, סלרי ופלפל למחבת החמה ומבשלים עד שרק מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים נקניק מבושל, אורז, עגבניות, ציר עוף, פפריקה (אם שימוש), מלח, במיה. מכסים במכסה ומבשלים עד שהנוזל כמעט נספג ואורז כמעט מבושל, כ -17 דקות.
מוסיפים שרימפס וממשיכים לבשל עד שהנוזל נספג במלואו, והשרימפס ורודים.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו סלניבל עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Salneval Albarino]()
Salneval Albarino
קש בהיר בצבע, האף של Albariño זה מפתה עם דבש, אגס ופירות טרופיים ורכיב מינרלי קל. זה עסיסי ורך עם טעמי הדר ופרחים בפה, ובכל זאת הוא עגול ורך באותו time.It תואם באופן מושלם עם פירות ים טריים רכיכה; הוא ליווי אידיאלי למטבח אסיה מלוח, חריף; והוא גם נהדר בכוחות עצמו כיין קוקטייל. אוהבי מזון הרפתקנים באמת ידהימו ויעוררו השראה בחבריהם על ידי הגשתו עם זיווג סביר, אבל פנטסטי של צלעות ברביקיו מסורתיות עם רוטב מתוק, חריף מעט עגבניות מבוסס.