יונה קלויה בתנור עם Piquillo-רוטב פלפל שחור עם חומוס פולנטה
יונה קלויה בתנור עם רוטב פלפל פיקילו-שחור עם חומוס פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 929 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, יוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גוזל חמאה עם רוטב פלפל פיקילו, Polentan וירקות עם רוטב פלפל אדום קלוי, ו עוף פריך עם רוטב פלפל פיקילו (מתכונים דומים).
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. תגביר את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
4
מוסיפים את היין האדום ואת הנמל ומבשלים עד מופחת על ידי שלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
יציאה
5
הוסף את המניה ומבשל עד מופחת 2 כוסות. מסננים את הרוטב לקערה ומוסיפים את פלפלים פיקילו, פלפל סדוק ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילו
פלפל סדוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחממים חמאה ושמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. עונת יון עם מלח ופלפל לטעום ולמקם במחבת, צד השד למטה ומבשלים עד חום זהוב. הפוך את היונה, מניחים בתנור וצולים במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר מהתנור ולתת לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
10
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים את הכמון ומבשלים 2 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את המים 1 כף מלח ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
לטאטא את קמח התירס הצהוב, להפחית את החום נמוך לבשל במשך 20 עד 25 דקות, ערבוב עם כף עץ מדי פעם עד התערובת מושכת מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס צהוב
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את מחית החומוס ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
14
מניחים את התערובת לחמאה 8 על ידי 10 תבנית אפייה לקרר עד המשרד, על 2 שעות. כאשר מוכן לשרת, לחמם את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
15
חותכים את הפולנטה לריבועים או עיגולים של 2 אינץ', מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בשני הצדדים עד לחום זהוב.