קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

יותר טוב...עוגה

יותר טוב...עוגה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . נסו עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת פודינג אננס עוגת לערבב עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, תערובת פודינג, ביצים, מים, שמן ושמנת חמוצה. הכה עם מיקסר עד חלקה. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
תערובת עוגהתערובת עוגה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מיםמים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
לחלק לשני 9 מחבתות אינץ.
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
פרוסט עם ציפוי גבינת שמנת או ציפוי שוקולד שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
ציפוי שוקולדציפוי שוקולד
שמנת חמוצהשמנת חמוצה