קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

יחזקאל לחם II

יחזקאל לחם II
יחזקאל לחם ii דורש כ 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 2000 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, שמן זית, קמח דוחן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 88%. מתכונים דומים: לחם יחזקאל, שעועית ירוקה יחזקאל, ו תפוחי אדמה, חומוס, ותבשיל גזר על טוסט יחזקאל.

הוראות

1
מניחים עדשים בסיר קטן, מכסים במים ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
לנקז ולהניח בצד להתקרר. בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
4
מניחים את העדשים מקורר בקערה ומחית.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים בשמן זית, דבש, מלח ונשארו 4 1/2 כוסות מים חמים. בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח מלא, קמח שעורה, קמח סויה, קמח דוחן וקמח שיפון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
קמח סויהקמח סויה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים את תערובת השמרים לתוך תערובת עדשים. הכה ב 2 כוסות של תערובת הקמח. מערבבים את תערובת הקמח הנותרת, 1 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. ללוש בקצרה את הבצק ולחלק לארבעה חלקים שווים וליצור כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
מניחים את הכיכרות לארבעה מחבתות כיכר משומן קלות 9x5 אינץ. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך כשעה, או עד תחתית כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)