יחזקאל לחם II
יחזקאל לחם ii דורש כ 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 2000 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, שמן זית, קמח דוחן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 88%. מתכונים דומים: לחם יחזקאל, שעועית ירוקה יחזקאל, ו תפוחי אדמה, חומוס, ותבשיל גזר על טוסט יחזקאל.
הוראות
מניחים עדשים בסיר קטן, מכסים במים ומבשלים עד רך.
לנקז ולהניח בצד להתקרר. בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים 1/2 כוס.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
מניחים את העדשים מקורר בקערה ומחית.
מערבבים בשמן זית, דבש, מלח ונשארו 4 1/2 כוסות מים חמים. בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח מלא, קמח שעורה, קמח סויה, קמח דוחן וקמח שיפון.
מערבבים את תערובת השמרים לתוך תערובת עדשים. הכה ב 2 כוסות של תערובת הקמח. מערבבים את תערובת הקמח הנותרת, 1 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. ללוש בקצרה את הבצק ולחלק לארבעה חלקים שווים וליצור כיכרות.
מניחים את הכיכרות לארבעה מחבתות כיכר משומן קלות 9x5 אינץ. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך כשעה, או עד תחתית כיכר נשמע חלול כאשר טפח.