קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

יין אדום עוף מטוגן במרינדה עם בצל

יין אדום עוף מטוגן במרינדה עם בצל
אם יש לך חומץ יין אדום, ביצה, שמן צמחי העוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: בירה במרינדה סטייק T-Bone, בצל מטוגן ופטריות, מעוטר בביצה מטוגנת, בצל אדום כבוש, ו פאן פריד סטייק המבורגרים עם בצל יין אדום בגידה רזה של לורה.

הוראות

1
בצלחת רדודה גדולה מקציפים יחד את היין, את החומץ, את ממרח השום, את החרדל ואת הפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מסדרים את העוף, דקר בכמה מקומות עם מזלג, בשכבה אחת בצלחת, לתת לו להשרות, מכוסה ומקורר, הופך אותו פעם אחת, לפחות 3 שעות או, רצוי, לילה. ולנקז אותו, הזמנה 1/2 כוס המרינדה ולזרוק את השאר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
בצלחת רדודה מקציפים יחד את הביצה ואת המרינדה השמורה. בצלחת רדודה נוספת מערבבים יחד את הקמח, המלח, הקורנית והפלפל לפי הטעם. טובלים את העוף בתערובת הביצים, נותנים לעודף לטפטף, ומעלים אותו פעמיים בתערובת הקמח כדי ליצור ציפוי עבה, מנערים את העודף בכל פעם. שמור את תערובת הקמח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
תן לתרנגולת לעמוד בשכבה אחת על מתלה תיל למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
5
במחבת גדולה, עדיף ברזל יצוק, חום 1 אינץ ' של השמן עד 375 ° F. ובו מטגנים חצי העוף במשך 1 דקה בכל צד. להפחית את החום עד בינוני, כך הטמפרטורה של השמן מצטמצם 149°., מטגנים את העוף, נחשף, במשך 20 עד 25 דקות, או עד שהוא מבושל דרך, ולהעביר אותו עם מלקחיים מגבות נייר לניקוז. שמור את העוף חם בעת טיגון העוף שנותר באותו אופן. לדלות את הבצל בתערובת הקמח השמור, לנער את העודף, ואת המחבת לטגן אותם375. שמן, הופך אותם בזהירות, במשך 5 דקות, או עד שהם זהב קל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מעבירים את הבצל עם כפית מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ומפזרים אותם עם מלח לפי הטעם. תלולית את הבצלים באמצע מגש גדול ולסדר את העוף סביבם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.