יין אדום פריך עם Streusel מתובל
אם יש לך אגסים bosc, קליפת לימון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 16%. מתכונים דומים: אגס פריך עם ציפוי Streusel Oat, אגס זנגביל פריך עם Streusel מתפורר, ו אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-Streusel אגוז.
הוראות
כדי להכין streusel, לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, שיבולת שועל רגילה, סוכר חום, 1/2 כפית קינמון, 1/4 כפית allspice, ומלח בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה, ערבוב עם מזלג עד מתפורר. תניח בצד.
כדי להכין מילוי, לשלב יין וסוכר מגורען במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית חום בינוני.
מוסיפים קליפת לימון, 1/2 כפית קינמון, 1/2 כפית allspice, ואגסים פרוסים למחבת, ערבוב למעיל; מבשלים במשך 15 דקות או עד האגסים רכים.
תערובת אגס כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים streusel באופן שווה על תערובת אגס.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד תוסס מעט השחמה.
מפזרים 1/8 כפית קינמון, אם תרצה.