יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות
צריך מנה עיקרית ללא חלב? יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1362 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 104 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו בצל, עלי רוזמרין, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות, יין אדום-צלעות צלויות עם ירקות, ו צלעות צלויות של יין אדום.
הוראות
מחממים את השמן בסיר 8 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הצלעות ב 2 קבוצות ומבשלים עד שהם משחימים היטב מכל הצדדים.
מוסיפים את הבצל לסיר ומבשלים 5 דקות. מערבבים את הגזר, סלרי, שום קצוץ ורוזמרין ומבשלים 3 דקות. מוסיפים את מרק הבשר והיין. להחזיר את הצלעות לסיר וחום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 1 שעה או עד הצלעות הן מזלג מכרז.
מחממים את מרק הירקות, סקווש, בטטה, לפת, גזר לבן, בצל ספרדי שיני שום בסיר 4 ליטר מעל חום גבוה לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 20 דקות או עד שהירקות רכים.
מסננים את הירקות היטב במסננת, שומר את נוזל הבישול.
מחית את הירקות עם 1/2 כוס בישול נוזלי.
מוסיפים נוזל בישול נוסף, במידת הצורך, עד שהירקות הם העקביות הרצויה.
מגישים את הירקות עם הצלעות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק