קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות83
מגזין

יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות

יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות
צריך מנה עיקרית ללא חלב? יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1362 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 104 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו בצל, עלי רוזמרין, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות, יין אדום-צלעות צלויות עם ירקות, ו צלעות צלויות של יין אדום.

הוראות

1
תצפו את הצלעות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
מחממים את השמן בסיר 8 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הצלעות ב 2 קבוצות ומבשלים עד שהם משחימים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
הסר את הצלעות מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הבצל לסיר ומבשלים 5 דקות. מערבבים את הגזר, סלרי, שום קצוץ ורוזמרין ומבשלים 3 דקות. מוסיפים את מרק הבשר והיין. להחזיר את הצלעות לסיר וחום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 1 שעה או עד הצלעות הן מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מחממים את מרק הירקות, סקווש, בטטה, לפת, גזר לבן, בצל ספרדי שיני שום בסיר 4 ליטר מעל חום גבוה לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 20 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בצל ספרדיבצל ספרדי
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
לפתלפת
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מסננים את הירקות היטב במסננת, שומר את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
מחית את הירקות עם 1/2 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
9
מוסיפים נוזל בישול נוסף, במידת הצורך, עד שהירקות הם העקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
10
מגישים את הירקות עם הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק