צלעות חזיר צלויות עם ירקות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1164 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 84 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, תפוחי אדמה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות, יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרתיחים יין, מרק ותימין בסיר כבד רחב 6 עד 7 ליטר עד מופחת לכ - 5 כוסות, כ -30 דקות, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר לתוך קערה חסינת חום.
שומן רזה מן הרוטב להזמין 1 כף שומן. מערבבים שומן שמורות לתוך קמח בקערה קטנה כדי להפוך את הדבק יבש. להדביק דק עם 2 כפות רוטב חם. מביאים רוטב לרתיחה ומקציפים במחצית ממרח הקמח עד לעיבוי. (במידת הצורך, להקציף יותר להדביק לתוך רוטב רותח עד מעובה עקביות הרצוי.) רוטב רתיחה, לטאטא מדי פעם, על 3 דקות.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.