יין אדום-צלעות צלויות עם ירקות
צלעות חזיר צלויות עם ירקות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1164 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 84 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, תפוחי אדמה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות, יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים יין, מרק ותימין בסיר כבד רחב 6 עד 7 ליטר עד מופחת לכ - 5 כוסות, כ -30 דקות, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר לתוך קערה חסינת חום.
מבשלים שאלוט שלם בשמן בסיר נקי מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 6 דקות.
מוסיפים שיני שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא זהוב בצלצלים הם חום זהוב, על 2 דקות.
העברה עם כף מחורצת לצלחת, שמירה על שומן בסיר.
צלעות טפיחה יבש מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
חום שומן בסיר מעל חום גבוה, ואז לצרוב צלעות ב 3 קבוצות עד השחמה מכל הצדדים, על 4 דקות לכל אצווה, העברה עם מלקחיים לקערה.
להחזיר צלעות, בצלצלים, שום, ו מופחת יין לסיר עם ג ' לי ומלח לפי הטעם, ואז מבשלים, מכוסה, בלי לערבב, 1 3/4 שעות.
לאחר הבשר כבר מבשלים 1 1/4 שעות, לקלף גזר, ולאחר מכן לחתוך גזר וקישואים באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לקלף תפוחי אדמה.
מוסיפים תפוחי אדמה וגזר לסיר (לא מערבבים) ומבשלים, מכוסים, עד שהצלעות רכות ותפוחי אדמה וגזר פשוט רכים, כ -30 דקות.
מוסיפים קישואים לסיר (לא מערבבים) ומבשלים, מכוסה, עד רק במכרז, על 6 דקות.
מעבירים בשר וירקות עם כפית מחוררת לצלחת מנה גדולה. להשליך כל עצמות רופפות ולשמור בשר וירקות חמים, מכוסה.
שומן רזה מן הרוטב להזמין 1 כף שומן. מערבבים שומן שמורות לתוך קמח בקערה קטנה כדי להפוך את הדבק יבש. להדביק דק עם 2 כפות רוטב חם. מביאים רוטב לרתיחה ומקציפים במחצית ממרח הקמח עד לעיבוי. (במידת הצורך, להקציף יותר להדביק לתוך רוטב רותח עד מעובה עקביות הרצוי.) רוטב רתיחה, לטאטא מדי פעם, על 3 דקות.
* צלעות ניתן לבשל, ללא קישואים, 1 יום קדימה. מגניב בסיר, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. לחמם ברוטב, ולאחר מכן להוסיף קישואים. מבשלים, מכוסה, עד מכרז.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.