קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

יין חם גרמני (Glühwein)

יין חם גרמני (Glühwein)
יין גרמני (Glühwein) עשוי להיות מה שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 16 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. אם יש לך תפוזים, תרמילי הל, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Glühwein (יין מחושל), יין מחושל-לא להתבלבל עם יין עובש, ו יין מחושל {יין חם-יין חם Chaud} (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מן הלימונים והתפוזים ברצועות רחבות, הימנעות המעשר הלבן; למקם את ההתלהבות בסיר גדול. מיץ לימונים ותפוזים ולהוסיף את המיץ למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
כתוםכתום
לימוןלימון
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
מניחים את שיני ואת הל בחתיכה קטנה של גזה, לקשור אותו בחוזקה עם חוט הקצב, ולהוסיף את הצרור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
הלהל
ציפורןציפורן
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מחבת רוטבמחבת רוטב
חוט מטבחחוט מטבח
3
מוסיפים את הסוכר, המים ומקלות הקינמון, מניחים את המחבת על חום גבוה, ומביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מצטמצמת על ידי כשליש, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את היין והברנדי האדומים, מערבבים לשלב, ומביאים רק לרתיחה (אל תתנו לזה להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
ברנדיברנדי
5
הסר מהחום ולהסיר ולהשליך את צרור התבלינים לפני ההגשה.

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. אתה יכול לנסות היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. מבקרים די אוהבים את זה עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.