יין חם גרמני (Glühwein)
יין גרמני (Glühwein) עשוי להיות מה שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 16 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. אם יש לך תפוזים, תרמילי הל, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Glühwein (יין מחושל), יין מחושל-לא להתבלבל עם יין עובש, ו יין מחושל {יין חם-יין חם Chaud} (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מן הלימונים והתפוזים ברצועות רחבות, הימנעות המעשר הלבן; למקם את ההתלהבות בסיר גדול. מיץ לימונים ותפוזים ולהוסיף את המיץ למחבת.
מניחים את שיני ואת הל בחתיכה קטנה של גזה, לקשור אותו בחוזקה עם חוט הקצב, ולהוסיף את הצרור לסיר.
מוסיפים את הסוכר, המים ומקלות הקינמון, מניחים את המחבת על חום גבוה, ומביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מצטמצמת על ידי כשליש, כ 20 דקות.
מוסיפים את היין והברנדי האדומים, מערבבים לשלב, ומביאים רק לרתיחה (אל תתנו לזה להרתיח).
הסר מהחום ולהסיר ולהשליך את צרור התבלינים לפני ההגשה.