יין חם גרמני (Glühwein)
יין גרמני (Glühwein) דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש משקה זה 170 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם גזה, מים, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% מתכונים דומים: יין גרמני (Glühwein), Glühwein (יין מחושל), ו יין מחושל-לא להתבלבל עם יין עובש.
הוראות
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מן הלימונים והתפוזים ברצועות רחבות, הימנעות המעשר הלבן; למקם את ההתלהבות בסיר גדול. מיץ לימונים ותפוזים ולהוסיף את המיץ למחבת.
מניחים את שיני ואת הל בחתיכה קטנה של גזה, לקשור אותו בחוזקה עם חוט הקצב, ולהוסיף את הצרור לסיר.
מוסיפים את הסוכר, המים ומקלות הקינמון, מניחים את המחבת על חום גבוה, ומביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מצטמצמת על ידי כשליש, כ 20 דקות.
מוסיפים את היין והברנדי האדומים, מערבבים לשלב, ומביאים רק לרתיחה (אל תתנו לזה להרתיח).
הסר מהחום ולהסיר ולהשליך את צרור התבלינים לפני ההגשה.