יין, טל דבש וטרגון גרניטה.
והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. אם $1.13 למנה נופל בתקציב שלך, יין, טל דבש, ו טרגון Granita עשוי להיות מדהים ללא גלוטן, וטבעוני מתכון לנסות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם מלון דבש, עלים טרגון, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טל דבש גרניטה, טל דבש אלדרפלאוור גרניטה, ו דבש גרניטה ספריצר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את היין והסוכר בסיר ומביאים לרתיחה, מערבבים עד שהסוכר נמס, ואז מתקררים.
מחית את טל הדבש ואת טרגון בבלנדר, ואז מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת ערבוב.
מערבבים את היין, מיץ דבש, מיץ לימון, וקורט של מלח, ולאחר מכן להעביר לתבנית אפייה מרובעת. שים במקפיא עד המשרד, גירוד וערבוב עם מזלג כל 30 דקות עד התערובת היא slushy, על 2 שעות.
מגישים מקושטים עם עלי טרגון או גבעולים.