ילדה טובה ירושלים אליפות תפוחי אדמה
אם יש לך מלח ופלפל, בצל, טופס מרתיחים סרטן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו לבשל את הספר: ילדה טובה ירושלים אליפות תפוחי אדמה, יופי טופי, ו סוכריה-סוכריה סוכריות גומי (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר 6 ליטר 2/3 מלא מים; מוסיפים את רתיחה הסרטן ומערבבים עד מעורבב.
חותכים את תפוחי האדמה לשניים וחותכים לחתיכות עבה 3/8 אינץ'. (זה יכול להיעשות מראש; לכסות את תפוחי האדמה עם מי קרח עד מוכן לבשל.)
תוסיף את תפוחי האדמה לסיר. מביאים מים לרתיחה ומבשלים את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים: במחבת בינוני על חום בינוני, לבשל בייקון עד פריך; להסיר ולנקז על מגבת נייר.
מוסיפים בצל אדום לשומן בייקון; מבשלים עד מקורמל. ממש לפני הבצלים נעשים, מוסיפים שום ומבשלים עד חום קל.
בקערה, במקום חמאה, 1/2 הגבינה, 1/2 חתיכות בייקון, 1/2 הבצל הירוק, בצל אדום מבושל ושום, קאיין, פפריקה, מלח, פלפל, ושמנת חמוצה; לערבב יחד ביסודיות.
מסננים תפוחי אדמה ולהוסיף לקערה; לתת לעמוד במשך כמה דקות או עד גבינה מתחילה להמיס. מקפלים מרכיבים יחד, מנסה לא לשבור את תפוחי האדמה יתר על המידה. למעלה עם גבינה נותרת, בייקון, בצל ירוק.
בדוק תבלינים ולהתאים את הטעם.