קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

יסודות: חזיר טאקו בבית

יסודות: חזיר טאקו בבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל יסודות: טאקו חזיר בבית. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, פפריקה, חומץ סיידר, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Essentials: טאקו דגים, בית טקו בטן כבש נרפא, ו טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בתוך סיר ברזל יצוק אמייל גדול או תנור הולנדי, להביא את עגבניות משומר, פפריקה, מולסה דורה, ו 6 כפות חומץ להתבשל מעל חום בינוני. (המחברים ממליצים על סיר 6 ליטר, אבל מניסיוני כי הוא לא גדול מספיק כדי להחזיק את החומרים האלה בתוספת, מאוחר יותר, חזיר. אני משתמש בתנור הולנדי 9 1/2 ליטר, שהוא קצת מרווח אבל עובד בסדר. אני חושד 7 1/2 ליטרים יהיה מושלם.)
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
סורגוםסורגום
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הגדר את צד עור החזיר על משטח העבודה שלך. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את העור מהכתף בתנועת ניסור עדינה, עובד בחזרה מן הנקודה באלכסון מול קצה הרגל שבו העור יוצר פינה (אתה יכול לשאול את הקצב שלך לעשות את זה כדי לחסוך לעצמך זמן). השאר שכבה דקה של שומן על הכתף. מתבלים את החזיר במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
יוצקים את השמן למחבת 12 אינץ ' או מחבת sauté ולחמם מעל להבה גבוהה. כאשר השמן מנצנץ ופשוט מתחיל לעשן, לשים את החזיר במחבת, צד עור למטה, ולצרוב עד חום זהוב בכל רחבי, על 3 דקות לכל צד. מנמיכים את החזיר, צד עור למטה, לתוך הסיר עם נוזל צלימת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את עגבניות השזיף ואת הבצל למחבת ומבשלים, מסתובבים כל כמה דקות, עד שקליפות העגבניות משחירות והבצל מקורמל מכל הצדדים. הכנס את הירקות סביב החזיר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הנותרים 2 כפות חומץ למחבת ומערבבים עם כף עץ, מגרד את כל חזיר קרמל, עגבניות, חתיכות בצל מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דַק-דַק-
7
יוצקים מעל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מכסים את הסיר, מעבירים לתנור ומבשלים 30 דקות. למרוח את החזיר, ולאחר מכן להפוך את החום עד 300 ° F ולהמשיך לבשל, צולה כל 30 דקות, עד החזיר הוא רך, על 2 1/2 שעות. עבור בשר חזיר כל כך רך זה נופל מן העצם—סוג מתאים כריכים ברביקיו או טאקו—לבשל 1 שעה יותר במשך סך של 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר את הסיר מהתנור ואת החזיר מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
תן חזיר לבשל על קרש חיתוך. מתבלים את הרוטב בסיר עם מולסה, חומץ, מלח, פלפל ופפריקה מעושנת לפי הטעם (זה בדרך כלל טעים לי די בלי תיבול נוסף).
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
כאשר החזיר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך אותו לגזרים. אני לא אשקר לכם—זה די מגעיל, כי השרירים בכתף מאוד מפורטים ו, טוב, שרירים-y. אבל אתה לא יכול לברוח מהעובדה שאתה אוכל חיה כאן, כך לחזק את עצמך עם בירה ולהגיע אליו. מקררים את חזיר משך לילה במיכל עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12
כשיגיע הזמן להגיש את הטאקו, לחמם את החזיר בעדינות ברוטב שלה על גבי התנור. קוצצים את הכוסברה וחותכים את הבצל דק מאוד. לחמם את טורטיות הקמח (אני עושה את זה במחבת, בנפרד, אבל זה נהיה ממש מעייף עם כל כך הרבה טורטיות—כל רעיונות גדולים שם בחוץ על איך לחמם חבורה של טורטיות בבת אחת ועדיין יש להם טעם ולהרגיש טוב?)
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
13
תן לאורחים שלך לבנות טאקו משלהם, הוספת כמה שיותר כוסברה ובצל כפי שהם אוהבים. האחים לי ממליצים להשתמש 1/4 כוס חזיר ורוטב לכל טאקו.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.