קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

יפנית טמפורה, סגנון פונדו

יפנית טמפורה, סגנון פונדו
יפנית טמפורה, סגנון פונדו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. אם יש לך מים, שמן בוטנים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו רוטב טמפורה יפני, ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, ו רוטב טבילה טמפורה (עשר Tsuyu) מ ' בישול נשמה יפנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים את פירות הים והירקות על מגש ליד השולחן, ומניחים את הרטבים ואת הג ' ינג ' ר כבוש בקערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
כדי להפוך את הבלילה: בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, המלח וסודה לאפייה. בקערה בינונית נפרדת, מקציפים את חלמוני הביצה יחד עם מי הקרח. ואז לטאטא את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח. מניחים את קערת הבלילה על השולחן עם פירות הים והירקות, מספקים לכל מסעדה זוג מקלות אכילה חסיני חום.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
ממלאים סיר פונדו מתכת שליש מלא בשמן ומחממים את השמן ל 191°, או עד קוביית לחם חום ב 30 שניות. סועדים לטבול חתיכת פירות ים או ירקות לתוך הבלילה, ואז לזרוק אותו בעדינות לתוך השמן החם. כאשר הבלילה היא שמנת או beigenot חיוור חום זהובזה מוכן יש סועדים לטבל את האוכל המטוגן על מגבת נייר כדי לנקז את השמן העודף, ואז לטבול אותו לתוך הרטבים. ללוות עם ג ' ינג ' ר כבוש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מאמר var
5
Type_27_data = {};
6
מאמר
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Gewurztraminer, Chenin Blanc, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Alsace Willm Gewurztraminer Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Gewurztraminer Reserve
Alsace Willm Gewurztraminer Reserve
רמזים צהובים זהובים. עוצמה ארומטית נחמדה ופירות אקזוטיים.אור, עגול, מאוזן היטב והתמדה טובה, גימור עם הערות מתובל.