ירך חזיר בגריל סיציליאני עם אפרסקים בגריל אגרודולצ'ה
ירך חזיר בגריל סיציליאני עם אפרסקים בגריל אגרודולצ'ה נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.45 דולר למנה. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 85 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש באפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו פאי אפרסקים כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -40 דקות. הציון הזה מוצק. נסו צלעות ירך חזיר בגריל עם ג'ק דניאלס אפרסקים, צלעות חזיר כפריות בגריל עם אפרסקים בגריל עם בורבון, ו צלעות חזיר בגריל עם אפרסקים בגריל בלסמי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 כוסות שבבי עץ פקאן, ספוג במים במשך 2 שעות; ספוג גבעולי רוזמרין או עלי מרווה, אופציונלי
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
צווארי עוף
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
קושרים את החלציים בחוט מטבח במרווחים של 1 אינץ ' ומוסיפים למלח הדבש-רוזמרין במיכל גדול. ממליחים את חלצי החזיר במקרר לפחות 4 שעות ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
צווארי עוף
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
4
מוציאים מהמלוח, שוטפים במים קרים ומייבשים במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה לפני הצלייה.
6
הכינו את הפחם במתנע ארובה (אפשרו לפחם להישרף עד שכל הפחם מכוסה בשכבה דקה של אפר אפור) והוסיפו לגריל, ויצרו אש דו מפלסית על ידי פיזור הגחלים על מחצית תחתית הגריל, ערמו אותם בתלולית בגובה 3 בריקטים, והשאירו את החצי השני ללא גחלים.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
מורחים את שבבי העץ הספוגים באופן שווה מעל החלק העליון ואת ענפי הרוזמרין או עלי המרווה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
צווארי עוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
8
שים את סורג הבישול במקום ופתח את פתחי מכסה הגריל באמצע הדרך.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
תן את החום באח במשך 5 דקות. השתמש במברשת גריל כדי לגרד את סורג הבישול נקי.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
10
מברישים את כל החלציים בשמן הזית ומפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס
11
הניחו את החזיר בצד הנגדי של הגחלים אך קרוב לאש. מכסים במכסה והופכים את המכסה כך שפתחי האוורור יהיו מול האש כדי למשוך עשן דרך הגריל. השתמש במדחום גריל וודא שהחום בתוך הגריל הוא 400 מעלות צלזיוס.
צולים את החזיר, מכוסה, עד שמד חום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של החזיר רושם כ -135 מעלות צלזיוס.זה ייקח בין 30 ל -45 דקות, תלוי בעובי החלציים.
העבירו את החלציים לקרש חיתוך, אוהל רופף בנייר כסף והניחו לנוח 15 דקות לפני שחותכים לפרוסות עבות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
מגישים עם האפרסקים בגריל אגרודולצ ' ה ומזלפים מעט מזיגוג האפרסק המופחת על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
רוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
15
הביאו 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
מוסיפים את המרק, המלח, הדבש, הסוכר, גרגרי הפלפל, הרוזמרין והשום, תוך ערבוב להמסת המלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צווארי עוף
1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
17
מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות הקרח להתקרר במהירות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
18
הביאו את החומץ, הדבש, הצוף ומעט מלח ופלפל לרתיחה במחבת מטגן גדולה בצד גבוה על אש בינונית. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לעקביות סירופית, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
נקטר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
מסירים מהאש.
20
מברישים את הצד החתוך של האפרסקים בשמן הקנולה, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד החתוך כלפי מטה על הגריל על אש בינונית-גבוהה. צולים עד להזהבה קלה, 2 עד 3 דקות. הפוך, לבשל 1 עד 2 דקות ואז מברשת עם זיגוג ומבשלים עוד דקה בערך. האפרסקים צריכים להיות רכים אך לשמור על צורתם.