קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

ירך חזיר ברוטב פינו נואר

ירך חזיר ברוטב פינו נואר
בשר חזיר עם רוטב פינו נואר דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 430 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. אם יש לכם יין פינו נואר, דמי-גלייס, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב חמוציות עם פינו נואר, בשר חזיר צלוי עם תאנים, שום, פינו נואר, ו רוטב חמוציות חריף עם פינו נואר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים כל tenderloin לרוחב ל 4 חתיכות שוות. לעטוף 1 חתיכת בייקון סביב חזיר מאובטח עם קיסם או שיפוד עץ. חזור עם בשר חזיר ובייקון הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החזיר ומבשלים עד חום זהוב, הופך פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים עד שכבר לא ורוד באמצע והבייקון זהוב ופריך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
במחבת גדולה מעל חום מתון, לבשל את הבייקון שנותר עד פריך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר את הבייקון ולנקז על מגבות נייר. שמירה על השומן במחבת על חום מתון, להוסיף את שאלוט למחבת ומבשלים עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את דמי-glace ויין ולהביא לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד מעט מעובה, כ 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מגישים את החזיר עם טפטוף נדיב של רוטב פינו נואר.
מרכיבים שתצטרך
פינו נוארפינו נואר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות