ירך חזיר ברוטב פינו נואר
בשר חזיר עם רוטב פינו נואר דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 430 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. אם יש לכם יין פינו נואר, דמי-גלייס, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב חמוציות עם פינו נואר, בשר חזיר צלוי עם תאנים, שום, פינו נואר, ו רוטב חמוציות חריף עם פינו נואר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
חותכים כל tenderloin לרוחב ל 4 חתיכות שוות. לעטוף 1 חתיכת בייקון סביב חזיר מאובטח עם קיסם או שיפוד עץ. חזור עם בשר חזיר ובייקון הנותרים.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החזיר ומבשלים עד חום זהוב, הופך פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל.
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים עד שכבר לא ורוד באמצע והבייקון זהוב ופריך, 8 עד 10 דקות.
במחבת גדולה מעל חום מתון, לבשל את הבייקון שנותר עד פריך, 12 עד 15 דקות.
הסר את הבייקון ולנקז על מגבות נייר. שמירה על השומן במחבת על חום מתון, להוסיף את שאלוט למחבת ומבשלים עד שהתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את דמי-glace ויין ולהביא לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד מעט מעובה, כ 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים את החזיר עם טפטוף נדיב של רוטב פינו נואר.