הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . אם יש לך בצל, סלרי, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה.
הוראות
1
בסיר מלאי גדול, מוסיפים מים, עצם חזיר ושעועית ספוגה מראש. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד שעועית קרובים רך.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזיר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להסיר עצם ולחתוך בשר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
3
הסר 1/3 של שעועית מחית עם מחית תפוחי אדמה או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
מרסק תפוחי אדמה
4
להחזיר חזיר ושעועית בחזרה סיר המניות ולהוסיף בצל, גזר, סלרי, אבקת שום, פלפל ופפריקה. אם אתה משתמש נוטף חזיר מבושל בעבר להוסיף אותם עכשיו. מבשלים עד ירקות רכים ומגישים.